ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Atatürk Mahallesinde ziyaretlerde bulundu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Atatürk Mahallesinde ziyaretlerde bulundu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bugün ilçenin Atatürk mahallesine gitti. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ercan yeniden yapılan Vatan Taksi Durağının açılışını gerçekleştirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Atatürk Mahallesinde ziyaretlerde bulundu

Ankara'nın Sincan ilçesinde Belediye Başkanı Murat Ercan devam eden çalışmaları kapsamında bugün Atatürk mahallesini ziyaret etti. Her ziyaretinde olduğu gibi esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların dilek ve şikayetlerini dinledi.

ATATÜRK MAHALLESİNE YENİ TAKSİ DURAĞI

İlk olarak beraberindeki heyet ile birlikte yenilenen taksi durakları kapsamında Vatan Taksi Durağının açılışını gerçekleştiren Başkan Erdoğan taksiciler ile bol bol sohbet etti. Ziyaret ile ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan Ercan “Ankara Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Leyla Şahin Usta, İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanımız Sn. Oğuz Nihat Alkan ve Sincan Şoförler Odası Başkanımız Sn. İsa Yalçın'ın katılımlarıyla Vatan Taksi Durağı'nın açılışını gerçekleştirdik. Yeniden inşa ederek esnafımızın kullanımına sunduğumuz yeni taksi durağımız taksici kardeşlerime hayırlı olsun” dedi.

ESNAF VE MAHALLE SAKİNLERİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Açılışın ardından mensubu olan Ak Parti'nin Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisinin seçmen iletişim merkezini ziyaret eden Murat Ercan ziyaretine Atatürk mahallesi esnafı ve sakinleri ile devam etti. Atatürk mahallesinde oturan vatandaşları mahallelerinde ziyaret eden Murat Ercan sosyal medya hesabından  beraberindeki heyet ile birlikte “esnafları ziyaret ediyor, hemşehrilerimizle selamlaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sevgililer Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor?

Sevgililer Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor?