ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu

Ankara'nın Sincan ilçesinde görenleri tebessüm ettiren anlar yaşandı. Belediye Başkanı Murat Ercan, ziyaret ettiği okulda top oynayan öğrencilere eşlik etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu

Sincan'da seçim çalışmalarını sürdüren isimlerden Murat Ercan, yoğun bir şekilde programına devam ediyor. Son 10 günün kaldığı seçimde Sincan ilçesinde toplumun her kesiminden insanla bir araya gelen Başkan Ercan bir okulu ziyaret etti.

BAŞKAN ERCAN ÇOCUKLAR İLE FUTBOL OYNADI

Çocuklar ile yakından ilgilendiği bilinen ve ilçedeki çocuk odaklı bir çok projenin hayata geçirilmesinde aktif rol oynayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Ercan öğrenciler ile sohbet ettikten sonra onlarla beraber futbol oynadı. Çocuklar ile beraber penaltı çeken ve onların neşeli anlar yaşamasını sağlayan Murat Ercan'ın hareketi takdir topladı.

Gün içinde seçim otobüsü ile halkı selamlayan ve otobüsü durdurup vatandaşlar ile sohbetler gerçekleştiriyor. Sincan'da hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ercan “Bizim için en büyük mükafat, ilçemize kazandırdığımız eser ve hizmetler için hemşehrilerimizin ‘Allah razı olsun başkanım’ demesidir. Bizim için başarı kıstası Sincanlıların duası ve beğenisidir” dedi.

YENİ DÖNEM PROJELERİ İŞARET EDİLDİ

Seçim otobüsü ile gezdiği sokaklarda çocuklara oyuncak dağıtan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilerleyen dönemlerde de çocuk ve genç odaklı bir çok projeyi ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A Milli Futbol Takımında Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan kadrodan çıkarıldı!

A Milli Futbol Takımında Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan kadrodan çıkarıldı!