ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Cumhuriyetin 100. yasına özel mesaj yayınladı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Cumhuriyetin 100. yasına özel mesaj yayınladı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Murat Ercan, mesajında birlik ve beraberlik duygusu dikkat çekti.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Cumhuriyetin 100. yasına özel mesaj yayınladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü kapsamında mesajlar gelmeye devam ederken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Murat Ercan yayınladı mesajda Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak Cumhuriyet dimdik ayakta tutmak için ellerinden geleceği yapacaklarına değindi.

9a1a4332.jpg

"CUMHURİYETİMİZLE NİCE 100 YILLARA"

Ankara'nın çeşitli ilçe belediye başkanlarından Cumhuriyetin 100. yaşına özel kutlama mesajları gelirken Murat Ercan'da mesajını sosyal medya üzerinden yayınladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılının coşkuyla kutlandığını dile getiren Murat Ercan sosyal medya hesabından, "100 yıl önceki gibi; Cumhuriyetimize, istiklal ve istikbalimize hayat veren ruh dimdik ayakta.

38090-manset.jpg

Büyük fedakârlıklarla kazandığımız kurtuluş mücadelemizin Cumhuriyet ile taçlandığı bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. İlelebet payidar kalacağına inandığımız Cumhuriyetimizle nice 100 yıllara!" mesajını yayınladı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çok uyuyan insanlar sinir hastası oluyor

Çok uyuyan insanlar sinir hastası oluyor