ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Fatih Mahallesi sakinlerini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Fatih Mahallesi sakinlerini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın mahalle ziyaretleri kapsamında son durağı Fatih mahallesi oldu. Sincan'ın eski ve önemli mahallelerinden Fatih'e yapılan ziyaret ile ilgili görüntüleri Başkan Ercan kişisel hesabından paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Fatih Mahallesi sakinlerini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çok defa büyük önem verdiğini ifade ettiği esnaf ziyaretleri kapsamında son olarak Fatih mahallesini ziyaret etti.  Fırsat buldukça mahalleleri ziyaret eden ve esnaflar ile vatandaşlar ile karşılıklı istişarelerde bulunan Murat Ercan'a ziyaretinde MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan eşlik etti.

FATİH MAHALLESİ SAKİNLERİNE ZİYARET

Mahalle ziyaretleri kapsamında bir araya geldiği vatandaşlara ilçenin geleceği ve yapmayı istedikleri projeler hakkında düşüncelerini aktaran Başkan Ercan yaptığı Fatih mahallesi ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda “MHP İlçe Başkanımız Sn. Oğuz Nihat Alkan ile birlikte mahalle esnafımızı ziyaret ettik, hemşehrilerimizle selamlaştık. Sincan’ımızı güçlü yarınlara taşımaya, yeni eser, hizmet ve yatırımlarla daha da güçlendirmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Fatih mahallesi esnafı ve gençleri karşılarında Belediye Başkanı Murat Ercan'ı görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerinden isteklerini dile getirdi. Esnaflar ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Murat Ercan'a yaklaşan yerel seçimlerde başarılar diledi.

2. DEFA SEÇİME GİRECEK

50 yaşındaki 3 çocuk babası Murat Ercan bu yıl 2. defa yerel seçimlerde aday olarak yarışıyor. 2017 yılında Mustafa Tuna'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından dolayı görevden ayrılması sonrası 2019 yerel seçimlerine kadar görevini sürdürmüş ve 2019 yılında girdiği seçimi kazanmıştı. Başkan Ercan'ın 2. defa başkan olarak seçilen isim olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Balık Hali yenilenen yüzü ile esnafın yüzünü güldürdü!

Ankara Balık Hali yenilenen yüzü ile esnafın yüzünü güldürdü!