ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Hanımeli Konağı'nda çocuklar ile buluştu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Hanımeli Konağı'nda çocuklar ile buluştu

Ankara'nın Sincan ilçesinde çocuklar için neşeli bir etkinlik gerçekleştirildi. Söz konusu etkinlikte Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Hanımeli Konağı'nda çocuklar ile buluştu

Sincan Belediyesi Hanımeli konaklarında önemli organizasyonlar düzenlenmeye devam ediliyor. Kadınların bir araya gelerek sosyal faaliyetlerde bulunduğu konakta anlamlı bir etkinlik daha düzenlendi.

ÇOCUKLAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Çocuklar için yapılan buluşma etkinliğinde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı. Daha önce bir çok defa çocuklara ve gençlere değer verdiğini ifade eden ve Belediye olarak çocuklara yönelik hizmetleri hayata geçiren Sincan Belediye Başkanı Ercan bir araya geldiği çocuklara hediyeler verdi.

Söz konusu anlara dair sosyal medya hesabından duygularını ifade etme amacıyla bir paylaşım yayınlayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Her çocuk özeldir, her çocuk mükemmeldir. Gönüllere Dokunan Sultanlar ile birlikte çocuklarımızla buluştuk. İlçemizdeki evlatlarımıza kol kanat germeye, onları her konuda desteklemeye, onların yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN'DAN ÇOCUKLARA HEDİYE

Beraberindeki heyet ile beraber çocuklara oyuncak bebek ve araba hediyelerini veren ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Ercan hatıra olması açısından fotoğraf çekindi. Orada bulunan kadın görevliler ile de sohbetler eden ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çocuklarda kendilerine verilen hediyelerden ve etkinlikten dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Önümüzdeki günlerde çocuklara ve gençlere yönelik yeni çalışmalar yapılması bekleniyor. Başkan Ercan'da ziyaretleri kapsamında sık sık gençler ile bir araya geliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da dağcılar Keçiören Kulesi'ne tırmandı! Adrenalin dolu anlar

Ankara'da dağcılar Keçiören Kulesi'ne tırmandı! Adrenalin dolu anlar