ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençleri ile bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençleri ile bir araya geldi

Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede ikamet eden gençler ile bir çok noktada bir araya gelmeye devam ediyor. Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Ercan onlara istedikleri çözümleri bulmak için çalıştıklarını ifade ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençleri ile bir araya geldi

600 bine yaklaşan nüfusu ile Başkent Ankara'nın öne çıkan ilçelerinden Sincan, ilçe genelinde yapılan hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edildiği bir ilçe olarak göze çarpıyor. İlçe sakinleri kendilerine yönelik yapılan hizmetleri önemserken Ankara genelinde de Sincan ilçesinde hayata geçirilen hizmetler ve Sincan Belediyesinin insanlara olan yaklaşımı izlenmeye devam ediyor.

6 yıldan fazla bir süredir Sincan ilçesinin Belediye Başkanlık görevini yürüten ve bir kez daha yerel seçimlerde Ak Parti adayı olarak açıklanan Murat Ercan Sincan ilçesinde hayata geçirdiği hizmet yerleri ve önemli projelere ek olarak, bu hizmet yerleri ve projelerden yararlanacak olan ilçe insanları ile yakından ilgileniyor. Sincan'da yaşayan gençleri onların bulundukları yerlerde ziyaret eden Başkan Ercan sosyal medyadan gençlerle olan anlarını vatandaşlar ile paylaştı.

GENÇLERİ ZİYARET

İlk olarak Tandoğan mahallesinde gençleri oturdukları kafede ziyaret eden Başkan Murat Ercan “Tandoğan Mahallesi Genç kardeşlerimin fikirlerine değer veriyor, her fırsatta onların görüşlerini alıyoruz. Onları önceleyen genç dostu eser ve projelerimize yeni dönemde de devam edeceğiz inşallah” diyerek genç kesime yönelik hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti. Ardından Fatih mahallesinde ders çalışan gençleri ziyaret eden Başkan Ercan “Fatih Millet Kıraathanesi Gençlerimizin maşallahı var. Saatin geç olması ders çalışmaya engel değil. Gençlerimiz huzurla derslerine çalışabilsin diye Millet Kıraathanelerimiz 24 saat açık” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİMİZLE BİR GÖNÜL BAĞIMIZ VAR”

Son olarak Gökçek Mahallesi'nde de bir kafede gençlerin yanına oturan ve onlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Murat Ercan “Bizim gençlerimizle bir gönül bağımız, ortak hayallerimiz ve ortak istikametimiz var. Sincanlı kardeşlerim bilir ki biz gençlerimizin fikirlerini seçimden seçime önemsemiş gibi yapanlardan hiç olmadık. Onların istikbalini daha da güzelleştirecek her adımı yine onların fikirleriyle hayata geçirdik” diyerek her zaman gençlerle olacağını belirtti.

Paylaşılan fotoğraflarda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın gençlerle yaşadığı keyifli anlar göze çarptı. Önümüzdeki günlerde her yaştan insana ilçede yeni ziyaretlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de yayımlandı! TCMB'dan zorunlu karşılıklı oranlarda değişiklik

Resmi Gazete'de yayımlandı! TCMB'dan zorunlu karşılıklı oranlarda değişiklik