ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından inşaatı tamamlanan hizmet alanlarına bir yenisi daha eklendi. Belediye Başkanı Murat Ercan detayları paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu

Ankara'nın Sincan ilçesinde son dönemde belediye tarafından yapılan ve tören ile vatandaşların kullanımına açılan hizmet noktaları artıyor. Son olarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı açıklama ile bir sağlık ocağı açacaklarını duyurdu.

YENİ BİR SAĞLIK OCAĞI AÇILIYOR

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, söz konusu sağlık ocağının açılışına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Ercan “Sincan'ımıza yeni bir eser daha kazandırıyoruz 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizin açılışına mahalle ahalisi tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.

BAŞKAN MURAT ERCAN AÇILIŞ TARİHİNİ VE YERİNİ AÇIKLADI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yapılacak olan sağlık ocağının açılacağı yeri de vatandaşlar ile paylaştı. Yapılan paylaşımda sağlık ocağının Osmanlı Mahallesi'ne hizmet vereceği öğrenildi. Sincan Osmanlı Mahallesi 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi 21 Mart Perşembe (Yarın) saat 12:30'da tören ile açılacak.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da dahil olmak üzere çok sayıda ismin açılışa katılması bekleniyor. Sağlık ocakları vatandaşların hastanelere gitmeden küçük çaptaki sağlık işlemlerini gerçekleştirmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda Yarım milyondan fazla bir nüfusa sahip Sincan ilçesinde ilerleyen dönemlerde de benzer açılışların yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son gün 31 Mart! Mobilden Akbanklı olan tüm müşteriler için tam 2000 TL hediye edilecek

Son gün 31 Mart! Mobilden Akbanklı olan tüm müşteriler için tam 2000 TL hediye edilecek