ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İstasyon mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İstasyon mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın ilçe genelinde yaptığı mahalle ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Yapılan ziyaretler kapsamında Başkan Ercan'ın sıradaki durağı İstasyon mahallesi oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İstasyon mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Sincan ilçesinde görevini sürdüren ve bu kapsamda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Murat Ercan'ın sıradaki adresi İstasyon mahallesi oldu.

Vatandaşları sadece sokakta değil evlerinde de ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilk olarak Ak Parti Sincan ilçe başkanı Mustafa Özcan'ın bir yakını evinde ziyaret eden Ercan “İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan ile kıymetli büyüğümüz, güngörmüşümüz Asım amcamızı ziyaret ettik, elini öptük, hayır duasını aldık. Rabbim Asım amcamıza sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür nasip eylesin. Neşesi, keyfi eksik olmasın” dedi.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

Başkan Ercan yaptığı ev ziyaretinin ardından vatandaşların en çok yoğun yer olan semt pazarına gitti. Yaptıkları ziyaret ile ilgili konuşan Murat Ercan “Semt pazarımızı ziyaret ettik, hemşerilerimize kucaklaştık. Sokaklar “Yine, yeniden Sincan!” diyor” şeklinde konuştu.

İstasyon mahallesi ziyaretinin son durağında ise mahalle esnafları ile bir araya gelen Başkan Murat Ercan “İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan ile birlikte ilçe ekonomimizin lokomotifi esnaflarımızla selamlaştık. Beklenti ve talepleri tek tek not ettik. Yeni dönemde de esnaf dostu belediyecilik anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek mahalle ziyaretini noktaladı.

ZİYARETLERİN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın söz konusu mahalle ve esnaf ziyaretlerine önümüzdeki dönemlerde de devam etmesi bekleniyor. Başkan Ercan'ın seçimlerde alacağı sonuç ise şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 Şubat depreminin merkezi Kahramanmaraş'ta önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 Şubat depreminin merkezi Kahramanmaraş'ta önemli açıklamalar!