ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan ilçesinin çeşitli mahallelerini gezerek vatandaşların dilek ve şikayetlerini öğrenmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ercan son olarak Menderes ve Fevzi Çakmak Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Ankara Sincan'da Belediye Başkanı Murat Ercan seçim çalışmaları ve başkanlık görevi kapsamında ilçenin çeşitli yerlerindeki mahallelere yönelik düzenli bir şekilde yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

ESNAFLARA KOLAY GELSİN TEMENNİSİ 

İlçeye bir çok proje kazandırması ile bilinen ve yaklaşık 7 yıldır görevinin başında bulunan Başkan Murat Ercan, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldiği mahalle ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Başkan Ercan son olarak Sincan ilçesinin önemli mahallelerinde Menderes ve Fevzi Çakmak'ı ziyaret etti.  İlk olarak Fevzi Çakmak mahallesinde vatandaşlar ve esnafları ziyaret eden Başkan Murat Ercan “Soğuklara inat kalbimizi ısıtan şeyler de var. Mesela; güler yüz ve samimiyet. Sincanlı hemşerilerimiz 31 Mart'ta Yeniden Ankara demek için gün sayıyor" şeklinde konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE SOHBET 

İkinci ziyaret noktası olarak ise Menderes Mahallesine giden  Başkan Ercan “Bütün çabamız, bu büyük gayretimiz; daha güzel, daha mutlu bir Sincan için. Gazi Mehmet Keskin Sitesi sakinlerine hoş sohbetleri, nazik ev sahipliği ve değerli fikir ve görüşleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlarda Belediye Başkanının bu şekilde karşılarına çıkması ve kendilerinin ondan istediklerini aracısız bir şekilde iletebilmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Başkan Ercan'ın bir kez daha aday olduğu Sincan Belediye başkanının da belirleneceği yerel seçimler 31 Mart günü yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK Ocak 2024 enflasyon rakamlarını son dakika açıkladı! 5 Şubat enflasyon verileri belli oldu

TÜİK Ocak 2024 enflasyon rakamlarını son dakika açıkladı! 5 Şubat enflasyon verileri belli oldu