ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan mazbatasını alarak yeni dönemine başladı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan mazbatasını alarak yeni dönemine başladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde 2017 yılından beri belediye başkanı olan Murat Ercan bir dönem daha belediye başkanı olarak kalacak. Başkan Ercan bugün mazbatasını alarak görevine kaldığı yerden devam etmeye başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan mazbatasını alarak yeni dönemine başladı

Cumhur İttifakı'nın Ankara'da kazandığı 8 ilçeden birisi olan Sincan'da mazbata teslim töreni gerçekleştirildi. Mevcut başkan Murat Ercan bir kez daha resmen belediye başkanı oldu.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da düzenlenen mazbata töreninde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başkan Ercan “Vatandaşımız 5 yıl daha yetkiyi bize verdi. Biliyorum ki geçtiğimiz dönemde çok güzel yatırımlar, eserler ortaya koyduk ve hiçbir gerekçeye sığınmadık. Hiçbir şeyi bahane etmeden hizmete devam edeceğiz” dedi.

Önlerindeki 5 yıllık süre zarfında da Sincan için çalışmaktan vazgeçmeyeceklerini ifade eden Başkan Murat Ercan “Vatandaşın gönlüne girdik, gönlünde de kalacağız. Giremediklerimizin de gönlüne gireceğiz. Belediye demek, hoşgörü demek, güler yüz demek. Dolayısıyla bu duruşla çalışmalarımıza bugüne kadar devam ettik. Bundan sonra da bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

“VAKİT, HİZMET VE PROJELER KAZANDIRMA VAKTİDİR”

Sosyal medya hesabından da kendisi için gerçekleştirilen mazbata törenine dair konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan mazbata aldıktan sonra kendisini belediye binası önünde karşılayan personellere teşekkür etti. Başkan Ercan “Artık vakit, ilçemizi her alanda daha da ileriye taşıma; şehrimize yeni eser, hizmet ve projeler kazandırma vaktidir” dedi.

Görev süresinde 7 yılı geride bırakan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan seçim sonucu ile beraber 12 yıl boyunca görev yapmayı garantiledi. Şimdi gözler Sincan için gerçekleştirilmesi vaadedilen projelere ve programlara çevrildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB 2024 Öğretmen atamaları ne zaman, öğretmen ataması branş dağılımı, tarihleri ve kontenjanları belli oldu mu?

MEB 2024 Öğretmen atamaları ne zaman, öğretmen ataması branş dağılımı, tarihleri ve kontenjanları belli oldu mu?