ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan projelerini tanıtacağı toplantıya vatandaşları davet etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan projelerini tanıtacağı toplantıya vatandaşları davet etti

Türkiye son dönemin en yoğun seçim dönemlerinden birisini yaşarken son günlerde adaylardan peş peşe toplantı haberleri geliyor. Ankara'da bu yoğunluğun en çok olduğu yerlerden birisi olarak göze çarpıyor. Son olarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan seçilmesi takdirde neler yapacağını anlatacağı toplantının tarihini paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan projelerini tanıtacağı toplantıya vatandaşları davet etti

Ankara'da yerel seçimlere çok az bir zaman kala adaylar son çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mensubu oldukları partiler tarafından adaylığı onaylanan ya da bireysel ilerlemeyi tercih eden isimler seçmenler ile bir araya gelerek vaatlerini bildiriyorlar.

BAŞKAN ERCAN YENİ DÖNEM PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Bu kapsamda Sincan'ın mevcut belediye başkanı olan ve bir kez daha göreve talip olan Murat Ercan Sincan halkını düzenleyeceği toplantıya davet etti. Bir dönem daha göreve seçilmesi taktirde neler yapacağını anlatacak olan Başkan Ercan toplantının detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Hazırız! Sincan’a eser, hizmet ve mega projeler kazandırmaya yeniden hazırız, kararlıyız. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz eser, hizmet ve projelerimizin lansman toplantısına tüm hemşehrilerimiz davetlidir” diyerek söz konusu etkinliğin zamanı ve yerini duyurdu.

SİNCAN'DA SEÇİM SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR

Başkan Murat Ercan'ın paylaşımda proje tanıtım toplantısının 3 Mart Pazar saat 19.00'da Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirildi. 2019 yılında girdiği seçimde en yakın rakibine tam yüzde 41,47 oranında fark atan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın bu seçimde nasıl bir sonuç alacağı 31 Mart akşamı belli olacak. Bir çok adayın yarışacağı seçimlerde vaatleri ve propagandası ile seçmenleri etkileyen isimler başkanlık koltuğuna oturacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çubuk'ta silahlı kavga! 1 Kişi kafasından vuruldu

Ankara Çubuk'ta silahlı kavga! 1 Kişi kafasından vuruldu