ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Şahin Tepesi Spor Kompleksi inşaatını inceledi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Şahin Tepesi Spor Kompleksi inşaatını inceledi

Ankara'nın Sincan ilçesinde yıllardır hayata geçirilmesi merakla beklenen Şahin Tepesi Spor Kompleksi inşaatında adım adım sona yaklaşılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Şahin Tepesi Spor Kompleksi inşaatını inceledi

Sadece Sincan değil Ankara içinde önemli bir proje olarak ön plana çıkan Şahin Tepesi Spor Kompleksi'nde inşaat süreci tüm hızı ile devam ediyor.

Osmanlı mahallesinde devam eden inşaata bugün bakanlık düzeyinde bir ziyaret gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldığı tesisin kapasitesi gözler önüne serildi. 

“SİNCAN'IMIZA ÇOK YAKIŞACAK”

Projenin ilçeye önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Murat Ercan “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak ve İlçe Kaymakamımız Sn. Levent Kılıç ile birlikte, Cumhurbaşkanlığımızın destekleriyle inşası devam eden Şahin Tepesi Spor Kompleksimizdeki çalışmaları yerinde inceledik. Şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzunun yanı sıra farklı branşdaki sporlara da ev sahipliği yapacak spor kompleksimiz Sincan'ımıza çok yakışacak” şeklinde konuştu.

SİNCANLI SPORCULAR İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ

İlçeye kazandırılacak spor tesisi ile Sincanlı sporcuların büyük olanaklara sahip bir şekilde yarışmalara hazırlanması bekleniyor. Profesyonel sporcuların daha rahat ortamlarda turnuvalar için hazırlık süreci geçirmesine ek olarak genç nüfusun fazla olduğu Sincan'da yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve eğitilmesi anlamında da Şahin Tepesi Spor Tesisi ayrı bir önem kazanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?