ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit aileleri ile bayramlaştı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit aileleri ile bayramlaştı

Ramazan bayramının gelmesi sonrasında vatandaşlar birbirlerinin bayramlarını tebrik etmeye başladı. Sincan'da da Başkan Murat Ercan bayramı buruk geçiren şehit yakınları ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit aileleri ile bayramlaştı

Ramazan ayının sona ermesinin ardından Müslüman dünyası Ramazan bayramını kutlamaya başlamıştı. 10 Nisan'da başlayan ve 3 gün sürecek Ramazan bayramı kapsamında Müslümanlar akraba ve yakınlarını ziyaret etmeye, sevdikleri ile beraber güzel vakit geçirmeye başlamıştı.

BAŞKAN ERCAN'DAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Her bayram döneminde akıllara yaşadıkları üzüntü ile gelen Şehit aileleri bir bayrama daha vatan için kendilerini feda eden evlatlarından uzakta girdi. Evlatlarının şehit olmasından dolayı gururlu olduklarını fakat hasretin kendilerini çok etkilediğini ifade eden şehit ailelerine anlamlı bir ziyaret düzenlendi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bayramın ilk gününde ilçede ikamet eden şehit ailelerinin evlerine misafir oldu. Onlarla bayramlaşan ve sohbetler eden Başkan Ercan şehitlerin asla unutulmayacağını belirtti.

“ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZLERE EMANETTİR”

İlk olarak 15 Temmuz  darbe girişiminde Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığı’nda şehit olan kahraman Polis Yasin Bahadır Yüce’nin ailesini ziyaret eden Başkan Ercan ardından Zeytin Dalı Harekatının ilk şehidi Astsubay Musa Özalkan'ın ailesinin evine gitti.

Bitlis Tatvan’da şehit düşen Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal'ın evine giden ve “Vatan ve bayrak uğruna şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımızı şükranla, rahmetle anıyorum. Rabbim şehitlerimizden, ailelerinden razı olsun” diyen ve ardından sırasıyla Şehit Polis Cüneyt Bursa, Şehit Polis Özgür Barçın'ın ailelerini de ziyaret etti.

Başkan Ercan “Şehitlerimizin evlatları ve aileleri bizlere emanettir. Bu emanete sonuna kadar sahip çıkmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuşarak şehit ailelerinin ne kadar değerli olduklarını bir kez daha vurguladı.

Başkan Ercan'ın bayram boyunca ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor. Şehit ailelerine ise hem yerel hem ulusal bazda yardım ve destekler sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı!

Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı!