ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti

Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Sincan ilçesinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Zaferin kutlanıldığı ve şehitlerin anıldığı Sincan'da ilçe belediye başkanı Murat Ercan'da şehit ailelerini ziyaret etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti

Türkiye'nin dört bir yanında Çanakkale Savaşı zaferinin 109. yıl dönümü olmasından dolayı bir çok etkinlik düzenlendi. Ankara'nın Sincan ilçesi de çeşitli programların gerçekleştirildiği yerlerden birisi oldu.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da günün anlam ve öneminden dolayı ilçede ikamet eden bazı şehit ailelerinin evlerine ziyarette bulundu. Başkan Murat Ercan ilk olarak Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nı ziyaret etti. Şehitlerin ve gazilerin ülke bağımsızlığı için yapmış olduğu fedakarlıkların vurgulandığı ziyaret ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Şehadet aşkıyla cepheye koşan, düşmana göğsünü siper eden kahraman gazilerimize minnettarız” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin ardından Pınarbaşı mahallesine giden Başkan Ercan 2019 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit olan Ali Korkmaz'ın evine ziyarette bulundu. Şehit Korkmaz'ın bir daha anıldığı ziyaretin ardından Başkan Murat Ercan ikinci şehit evi ziyaretine geçti.

ŞEHİTLER KABİRLERİNDE ZİYARET EDİLİYOR

2016 yılında Bitlis'te şehit olan Üsteğmen Ömer Bozkurt'un ailesini ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Rabbim, vatan ve bayrak uğruna şehadet şerbetini için tüm şehitlerimizden ve ailelerinden razı olsun. Her birine ayrı ayrı minnettarız” dedi.

Sincan ve ülke genelinde şehitler ve şehit ailelerine yönelik dönem dönem programlar gerçekleştiriliyor. Ülkenin bağımsızlığı için canını feda eden askerler ise kabirlerinde ziyaret ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Bayraktar İliç maden sahası çalışmaları hakkında konuştu! Çalışmalar devam ediyor

Bakan Bayraktar İliç maden sahası çalışmaları hakkında konuştu! Çalışmalar devam ediyor