ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanlı muhasebeci ve mali müşavirler ile bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanlı muhasebeci ve mali müşavirler ile bir araya geldi

Sincan'da muhasebeciler ve mali müşavirlere yönelik ekonomik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanlı muhasebeci ve mali müşavirler ile bir araya geldi

Özellikle koronavirüs pandemisinden sonra ülke ekonomisinde görülen hızlı enflasyon artışı toplumun her kesimini derinden etkilemişti.

MUHASEBECİLER VE MALİ MÜŞAVİRLER İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI

Halen devam eden enflasyon problemi ile ilgili hükümet kanadından çeşitli ekonomik adımlar gelirken, ekonomi sektöründe çalışan kişilere de gerek yerel gerek ulusal düzeyde eğitim verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde de önemli bir etkinlik düzenlendi. Muhasebeci ve Mali Müşavirlere yönelik gerçekleşen bilgilendirme toplantısında “Enflasyon Muhasebesi” konulu etkinlikte Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı.

Başkan Ercan konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Lale Konferans Salonu Değişim Muhasebeci ve Mali Müşavirler Grubu'nun düzenlediği, yayınlanan güncel tebliğe uygun örneklerinin ele alındığı "Enflasyon Muhasebesi" konulu mesleki bilgilendirme toplantısına İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan ile birlikte iştirak ettik. Muhasebeci ve Mali Müşavir mesleğini ifa eden tüm hemşehrilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

ENFLASYON MUHASEBESİ NEDİR?

Söz konusu toplantının ardından vatandaşların aklına gelen sorulardan birisi toplantının konusu olan enflasyon muhasebesinin ne olduğu oldu. Yapılan araştırma sonucu enflasyon muhasebesi, içinde bulunan durum gibi enflasyonun yüksek olduğu durumlarda finansal faaliyetlerin sürdürülmesi için izlenen yol olduğu izleniliyor. Düzenlenen bilgilendirme toplantısında da muhasebe ve mali müşavirlere yardımcı olabilecek bilgiler anlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?