ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesinde ziyaretlerde bulundu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesinde ziyaretlerde bulundu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaklaşan seçimler öncesi ilçenin tüm mahallelerini gezme çalışmaları kapsamında Tandoğan mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesinde ziyaretlerde bulundu

1 aydan biraz fazla bir zaman kalan yerel seçimler öncesi adaylığı resmiyet kazanan kişilerin vatandaşların oylarını kazanmaya yönelik çalışmaları sürüyor.

BAŞKAN ERCAN TANDOĞAN MAHALLESİNDE

Ülkenin önümüzdeki 5 yıllık döneminde aday oldukları yerdeki yerel yönetimde söz sahibi olmak isteyen adaylar seçmenleri ikna turları düzenliyor. Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde şu anda belediye başkanı olarak görev yapan ve 2029 yılına kadar daha görevinde kalmak isteyen Murat Ercan ilçe genelinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Adaylığına ek olarak görevi dolayısıyla da sık sık insanlarla berabere gelen Başkan Ercan Sincan ilçesinin merkezi yerlerinden olan Tandoğan mahallesine gitti. Burada sokakta gördüğü vatandaşlar ile sohbet eden ve onlara hem sürdürdükleri hem de planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın genç bireyler ile yakından ilgilendiği gözlerden kaçmadı. Başkan Ercan'a AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan başta olmak üzere Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilçe temsilcilerinden kişiler eşlik etti.

“DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN ÜMİTVARIZ”

Ziyaretlerinden görüntüler paylaşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan paylaşımında “Hemşehrilerimizle yalnızca aynı şehri, aynı havayı değil huzuru, mutluluğu, umudu da paylaşıyoruz. Daha güzel yarınlar için ümitvarız” şeklinde konuşarak geleceğe yönelik olumlu beklentileri olduğunu vurguladı.

Sincan ilçesinin yeni belediye başkanının kim olacağı sorusunun belirlenmesine çok az bir zaman kaldı. Sincanlılar 31 Mart'ta sandık başına giderek yeni belediye başkanlarını seçecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü taraftarından 3 maçlık kombine paketine büyük ilgi! 1000'e yakın satıldı

Ankaragücü taraftarından 3 maçlık kombine paketine büyük ilgi! 1000'e yakın satıldı