ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan ilçesinde yer alan Tandoğan mahallesini ziyaret etti. Başkan Ercan ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlar ile yanından ilgilendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesini ziyaret etti

Ankara Sincan'da Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesine yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.  7

2017 yılında Mustafa Tuna'nın ABB Başkanı olmak üzere görevden ayrılmasının ardından Sincan Belediye Başkanı olan ve hem 2019 hem de yapılmasına çok az kalan 2024 yerel seçimlerinde partisi tarafından Sincan Belediye Başkanı olması için aday gösterilen Murat Ercan mahalle ziyaretleri kapsamında Tandoğan mahallesini ziyaret etti. Yapılan ziyaret kapsamında vatandaşların en yoğun olduğu yerlerden pazaryeri gibi yerleri seçen Ercan vatandaşlar ve esnaflar ile sohbet etti ve onlarla fikir alişverişinde bulundu.

“GÜNÜN EN GÜZEL SAATİ” PAYLAŞIMI

Yapılan ziyaretler ile ilgili paylaşımlar yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Bizim için günün en güzel saati hemşehrilerimizle bir arada olduğumuz zamanlar... En büyük mutluluğumuz ise kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla tüm hemşehrilerimiz için çalışmak, üretmek, onların hayatlarına dokunmak” dedi.

ZİYARETLERE DEVAM

Başkan Murat Ercan dün İslam dünyasının önemli günlerinden olan Miraç Kandili sebebiyle ziyaret ettiği Tandoğan mahallesinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Başkan Ercan'ın yerel seçimlerin son gününe kadar belediye başkanlığı görevinin de devam etmesi nedeniyle ilçe genelinde mahalle ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor.

Ankara'da kıran kırana bir seçim yaşaması beklenen ilçelerden Sincan'da hangi partinin adayının kazanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentte yaşayan Azerbaycanlılar oy kullandı! Ülkelerinin cumhurbaşkanını seçtiler

Başkentte yaşayan Azerbaycanlılar oy kullandı! Ülkelerinin cumhurbaşkanını seçtiler