ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşların talebine göre hareket ettiklerini söyledi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşların talebine göre hareket ettiklerini söyledi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan bölgesinin çeşitli bölgelerine yönelik gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında Ankara caddesi ve Mustafa Kemal mahallesini ziyaret etti. Başkan Ercan ziyaretler kapsamında vatandaşların görüşlerinin her zaman kendileri için önemli olduğundan bahsetti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşların talebine göre hareket ettiklerini söyledi

Ankara'da öne çıkan ilçeler arasında olan Sincan'da yoğun günler yaşanmaya devam ediyor. Yarım milyondan fazla nüfusu ile Ankara ve bölge ekonomisine de büyük katkıları bulunan Sincan'da 7 yıla yakın bir süredir görevini sürdüren Belediye Başkanı Murat Ercan, 5 yıl daha görevini sürdürmek için aday olarak seçimlerde yarışacak.

VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİNE DİKKAT EDİLDİĞİ VURGULANDI

Hem belediye başkanlığını sürdüren hem de 2024 yerel seçimlerinde Sincan için yeniden aday gösterilmesinden dolayı yoğun bir çalışma takvimi içinde yer aldığı belirtilen Murat Ercan'ın son günlerde  mahalle ziyaretlerine daha ağırlık verdiği biliniyor. Gittiği yerlerde esnaflar ve mahalleli ile buluşan Ercan çeşitli organizasyonlar ya da açılışlarda da yer alıyor.

Bu kapsamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Atatürk Caddesi ve Mustafa Kemal Mahallesi'ne yönelik beraberindeki heyet ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Ankara Caddesi'ne giden Başkan Ercan “Hemşehrilerimizin her görüşü, her talebi, her beklentisi başımız gözümüz üstüne” diyerek vatandaşların taleplerine göre hareket ettiklerine işaret etti.

CUMHUR İTTİFAKI'NA DİKKAT ÇEKİLDİ

Ziyaretlerin ikinci durağı olarak Mustafa Kemal Mahallesi'nde MHP teşkilatını ziyaret eden Başkan Ercan “15 Temmuz gecesi meydanlarda kurduğumuz Cumhur İttifakı’mız ile 31 Mart akşamı hem Ankara’mızda hem de Sincan’ımızda yeni ve büyük başarılar kazanacağımıza yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığı'ndan Erzincan açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanlığı'ndan Erzincan açıklaması geldi!