ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı

Kurak bir dönemden geçen Ankara'da yapılan maddi önlem ve adımlara ek olarak vatandaşlarda manevi adımlar atıyor. Bu kapsamda Sincan'da toplanan vatandaşlar yağış başlaması için dualar ettiler.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı

Her geçen yıl bir öncekinden daha sıcak geçen Ankara'da vatandaşlarda çözümler üretmeye çalışıyor. Bu kapsamda Sincan'da yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Murat Ercan'da katıldı.

SİNCAN'DA YAĞMUR DUASI

Çiftçiler ve vatandaşlar yaşanan zor günlerde neler yapacağına dair derin düşüncelere dalmaya başladı. Söz konusu kurak günlerde topraklarından verim sağlayamayan çiftçiler ve ilerde su sıkıntısı yaşanacağı korkusu yaşayan Sincanlılar bireysel ve toplu olarak yağmur duaları yapmaya başladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da vatandaşların bir araya gelerek yaptığı yağmur dualarına iştirak etti. Malıköy ve Hisarlıkaya mahallelerinde düzenlenen yağmur dualarına katılım geniş oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda yağmur duasını dile getirdi.

Başkan Ercan “Yağmur rahmettir, yağmur berekettir. Hemşehrilerimizle birlikte okunan yağmur duasına hep beraber amin dedik. Rabbim güzel memleketimizin topraklarını rahmetiyle bereketlendirsin, dualarımızı kabul eylesin, hasat zamanı çiftçilerimizin yüzünü güldürsün” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERCAN MAHALLE SAKİNLERİ İLE KONUŞTU

Mahallelerin arazi kısımlarında vatandaşlar ile beraber dualar eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla ayak üstü sohbetlerde bulundu. Başkan Ercan belediye olarak bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını ve tarım arazilerinin güçlenmesi için çalışacaklarını dile getirdi. Sincan'da ve başkentin diğer ilçelerinde de benzer yağmur duası etkinliklerinin düzenlenmeye devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Sümela Manastırı ziyaretçilerini bekliyor! Gizemli alan başkentin o ilçesinde yer alıyor!

Ankara'nın Sümela Manastırı ziyaretçilerini bekliyor! Gizemli alan başkentin o ilçesinde yer alıyor!