Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yağışlar sonrasında vatandaşlara destek olmak için sahaya indi

Ankara'nın yağışlardan en çok zarar gören ilçesi Sincan'da yararların sarılma işlemi devam ediyor. Sincan Belediye yönetimi de tüm imkanları ile şehrin hasarlarının giderilmesi için çalıştıklarını ifade ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan yağmur sonrası sahaya indi

Özellikle 7 ve 8 Haziran'da şehrin bir çok ilçesini etkisi altına alan yağmurlar maddi ve manevi kayıplar oluşmasına neden olmuştu. Sincan ilçesinde genç bir kız fırtınadan dolayı devrilen reklam panosunun altında kalarak can verirken, ev ve iş yerlerini su basmış, araçlar ve insanlar yollarda mahsur kalmıştı.

SİNCAN AĞIR YARA ALDI

Yağmurun etkisinin azalmasının ardından Sincan'da çıkan ağır tahribat gözler önüne serdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da insanlara bizzat destek verebilmek açısından ekipler ile beraber sıkıntıların yaşandığı noktalara gitti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yağışlar sonrasında vatandaşlara destek olmak için sahaya indi

Başkan Ercan "İlçemizi etkisi altına alan şiddetli yağışın sebep olduğu aksaklıkları sahada inceliyor, çözüm için ivedilikle hareket geçiyoruz. Sincan’ımıza ve hemşehrilerimize büyük geçmiş olsun" diyerek vatandaşlara temennilerini iletti.

Su baskınına uğrayan Yavuz Sultan Camisi ve Yenikent Pazar Yeri gibi yerlere de giden Başkan Ercan en kısa sürede oluşan hasarı kaldıracaklarını belirtti.

KAPALI YOLLAR AÇILDI

Sincan ilçesinde şehir gündemine oturan konulardan birisi de yağış sonrası kapanan yol ve yollarda araçlarında mahsur kalan insanlar olmuştu. Bu konu hakkında da konuşan Başkan Ercan "Sağanak yağış sebebiyle taşkın yaşanan yolları ekiplerimizin yoğun çalışmalarının ardından yeniden trafiğe açtık. Bozulan yolların ve hasar gören kaldırımların onarımları ivedilikle yapılıyor. Olası yağış ihtimaline karşı saha ekiplerimiz 7/24 teyakkuz halinde" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yağışlar sonrasında vatandaşlara destek olmak için sahaya indi - Resim : 2

Başkent Ankara'nın bir çok yerinden benzer görüntüler geldi. Şehrin en büyük temennisi ise gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanması ve bir daha bu olayların yaşanmaması oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER