Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor

Yerel seçimlerde görevinin başında kalan isimler arasında olan Murat Ercan'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Ercan yapılan ziyaretlerde yeni dönem için ellerinden geleni yapacaklarını vurguluyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor

Sincan yerel seçim için kararını vermiş ve bir kez daha Murat Ercan demişti. Sonucun ardından diğer başkanlar gibi mazbatasını alan ve resmen çalışmaya başlayan Murat Ercan gösterilen ilgiden memnun.

İlçede kazanılan seçim başarısı sonrasında ilçenin bir çok kesiminden vatandaşlar Sincan Belediyesine giderek Murat Ercan'ı makamında ziyaret ediyor. Başkan Ercan'ı tebrik eden Sincanlılar sonucun ilçe için hayırlı olmasını istediklerini ifade ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor

ESKİ BAŞKAN'DAN YENİ BAŞKAN'A ZİYARET

Sincan ilçesinde 2009-2017 yılları arasında Belediye Başkanlığı ve 2017- 2019 yılları arasında ABB Başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa Tuna'da Başkan Murat Ercan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan isimler arasında yer aldı. Kendisine yapılan ziyaretten dolayı minnettarlığını dile getiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve yeni dönem için başarı temennilerini ileten geçmiş dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sn. Mustafa Tuna'ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor - Resim : 2

Vatandaşların ziyaretleri hakkında da duygularını belirten Başkan Ercan “Belediyemizi ziyarete gelerek yeni dönem için hayırlı olsun temennilerini ileten hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de ilçemize değer katacak projeler üretmeye, hemşerilerimizin hayat konforunu yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Benzer ziyaretlerin ilerleyen günlerde de sürmesi bekleniyor. Seçim ve tatil dönemini geride bırakan Sincan artık belediye çalışmalarını takip ediyor.

SONRAKİ HABER