ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı

Ankara'nın belediyeleri yaptıkları projelerle Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi ise bugüne kadar yaptığı çalışmalar sonucu "Yılın Belediye Başkanı" ödülünü aldı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı

Sincan Belediyesi bugüne kadar yaptığı yatırım ve borçsuz mali yapısı ile örnek bir belediye oldu. Yatırımlarını eğitim ve sağlık gibi geleceğe yönelik yaparak bölge halkı tarafından takdir toplamaya devam ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçeye kazandırdığı yatırımlar ve yaptığı projeler ile 12. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’nde Yılın Belediye Başkanı seçildi. Başkan Ercan ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan’ın elinden aldı.

aw051182-03.jpg

YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Buhara Medya Ödülleri töreninde Sincan Belediyesi borcu olmadan yaptığı yatırımlar ve çalışmalar ile Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü. Kaynaklarını etkin kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren Sincan Belediyesi gözde projeleriyle adından söz ettiriyor.

Sayısı 12’yi bulan Millet Kıraathaneleriyle, hanımlara ve güngörmüşlere özgü konaklarıyla, Ankara’nın ilk ve en modern Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile, çocuklar için Bebek Kütüphanesi, Anne Çocuk Oyun Evleri, yine Ankara’da bir ilk olan Matematik Müzesi, Gastro Akademi ve Türk Musikisi Konservatuvarı ile hem ilklere imza atan hem de ilçeye değer katan Başkan Ercan, kısa sürede 3 büyük yüzme havuzunu ve 5 kreşi de açarak Sincan’ı cazibe merkezi haline getirdi.

aw051182-02.jpg

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Sporun, sanatın ve kültürün merkezi olan Sincan’da geleceğin sporcu ve sanatçıları yetişiyor. FİBA standartlarında yapılan Sinan Şamil Sam Kapalı Spor salonuyla dikkatleri çeken ilçede gençler için okçuluk, halı sahalar, basketbol sahaları, voleybol sahaları, badminton ve daha sporun pek çok alanıyla ilgili yatırımlar devam ediyor.

SİNCAN'DA DEV YATIRIMLAR

Millete hizmet yolunda durmaksızın çalışan Başkan Murat Ercan, Sincan’ı adeta bir cennet bahçesine dönüştürecek Sincan Park dinlenme alanı Projesi’ni hayata geçiriyor. Fuar ve Kongre Merkezi Sincan’ı kültür ve sanatın merkezi yaparken, Arasta Sincan AVM Projesi sadece ilçeye değil Ankara’ya değer katacak.

aw051182-01.jpg

ÖDÜLÜNÜ SİNCAN'A İTHAF ETTİ

Yılın Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan, ödülünü Sincan’a ithaf ederken şunları söyledi, “Buhara Medya tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaarslan’ın elinden tüm Sincanlı hemşehrilerim adına aldım. Bizleri bu ödüle layık gören jüri üyelerine ve Sincanlılara teşekkür ederim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öncülük ettiği, hedef gösterdiği belediyecilik anlayışıyla Sincanlılara hizmet etmeye, ilçemiz için kalıcı eser ve projeler üretmeye, hemşehrilerimizle gönül gönüle yol yürümeye devam edeceğiz inşallah.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
81 ilde  19 Ekim'e kadar geçerli olacak! Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirim furyası başladı!

81 ilde 19 Ekim'e kadar geçerli olacak! Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirim furyası başladı!