ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan ilçe için önemli ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan ilçe için önemli ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe geneline yapılacak çalışmalar ile ilgili görüşmelerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Ercan ilçeye yapılacak çevre planlamaları ile ilgili çalışmalar sürdürdüğünü açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan ilçe için önemli ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir adım daha geldi. Başkan Ercan söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden ilçe halkı ile paylaştı.

2017 yılında Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından göreve gelen ve o tarihten bu yana Sincan Belediye Başkanı olarak devam eden Murat Ercan geçtiğimiz dönemde mensubu olduğu Ak Parti tarafından bir kez daha yerel seçimlerde aday gösterilmişti. Cumhur İttifakı bünyesinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin de kendisini desteklediği Murat Ercan'ın yüzde 67,60 oy oranına sahip olduğu 2019 Yerel Seçimlerinden sonra 2 ay sonra gerçekleştirilecek 2024 Yerel Seçimlerinde alacağı sonuç merak konusu olmuştu.

ÇEVRE PLANLAMALARI İÇİN GÖRÜŞME

Bir kez daha aday olan Murat Ercan seçim hazırlığı gölgesinde ilçeye yönelik hizmetleri de aktif olarak gerçekleştiriyor. Son olarak Başkan Ercan kişisel sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Sn. Yavuz Erdal Kayapınar'ı ziyaret ettik. Yeni dönemde ilçemizde uygulamayı planladığımız çevre planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hali hazırda devam eden projelere ek olarak Sincan'a yönelik yeni adımlar atılacak olması memnuniyet ile karşılanırken vatandaşlar söz konusu görüşmenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliye ek zamdan erken emekliliğe kadar açıklamayı bizzat bakan yaptı! Türkiye'de emeklilik senaryosu değişiyor

Emekliye ek zamdan erken emekliliğe kadar açıklamayı bizzat bakan yaptı! Türkiye'de emeklilik senaryosu değişiyor