ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan nöbetçi eczane ziyareti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan nöbetçi eczane ziyareti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe genelinde yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ercan ilçedeki nöbetçi eczaneleri ziyaret ederek görevlilere kolay gelsin temennisinde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan nöbetçi eczane ziyareti

Sincan ilçesinde Belediye Başkanı Murat Ercan aktif olarak ilçe genelinde çeşitli meslek gruplarına yönelik günün farklı saatlerinde ziyaretler gerçekleştirip onların sorunlar ve fikirlerini dinleyip karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor.

Bir kez daha aday olduğu Sincan Belediye Başkanlığı seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Murat Ercan 2017 yılından beri devam ettiği görevini bir kez daha yenilemek için 31 Mart 2024 seçimlerinde yarışan isimlerden birisi olacak. Başkentin kıran kırana bir yerel seçim süreci geçirmesi beklenen ilçelerinden olan Sincan'da vatandaşlarda kendilerine yönelik hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulunuyor.

NÖBETÇİ ECZANE ZİYARETİ

Bu kapsamda halkın sorunlarını dinlemek için ziyaretlerine devam eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçedeki nöbetçi eczaneleri ziyaret etti. Yaptığı ziyaret hakkında bir paylaşım yapan “Bugün ilçemizdeki nöbetçi eczaneleri ziyaret ederek kendilerine hayırlı nöbetler temennilerimizi ilettik. Sağlık sistemimizin önemli bir parçası ve hemşerilerimizin en yakın sağlık danışmanı olan kıymetli meslektaşlarıma kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Murat Ercan'ın seçim gününe kadar ilçedeki farklı meslek grupları ile bir araya gelmesi beklenirken, Sincan Belediyesi tarafından da ilçe genelinde yapılan hizmetlere dair bilgilendirme paylaşımları yapılmaya devam ediliyor. Murat Ercan'ın görevine devam edip etmeyeceği 31 Mart seçimlerinde belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolandırıcılar tüm Türkiye'yi kıskacına aldı! Müdürlük bizzat uyardı çok ciddi sonuçları olabilir

Dolandırıcılar tüm Türkiye'yi kıskacına aldı! Müdürlük bizzat uyardı çok ciddi sonuçları olabilir