Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan yoğun ilaçlama mesajı

Ankara'nın Sincan ilçesinde insan sağlığını etkileyen haşerelere karşı yoğun bir ilaçlama politikası güdülüyor. Belediyenin sahip olduğu teknolojik imkanlar ile bir kişinin ulaşamayacağı noktalar bile ilaçlanıyor.

Sincan Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği mesajını verdi. Söz konusu videoda çalışmaların nasıl gerçekleştirildiği gösterildi.

SİNCAN'DA İLAÇLAMALAR SÜRÜYOR

Ankara'nın da içinde yer aldığı İç Anadolu'da yaz mevsimleri sıcak ve kurak geçmesi ile biliniyor. Sıcaklıkların etkisinin arttırdığı esnada vatandaşlar kendilerini bulundukları yerlerdeki park ve mesire alanlarına atıyor. Bu nedenle belediyelerin bu dönemde öncelikli hizmetleri arasında düzenli olarak ilaçlama yapmak geliyor.

Söz konusu alanlar zararlı haşerelerin yuvalanma ve çoğalmaları için en uygun alanlar olmasından dolayı özellikle bu alanlarda ilaçlamalara ağırlık veriliyor. Sincan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da bu konuda hassas olduğu belirtilerek yapılan ilaçlama çalışmalarına ait bilgiler verildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan yoğun ilaçlama mesajı

“TEMİZ BİR SİNCAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan paylaştığı videoya “Daha temiz bir Sincan için çalışıyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz yeşil alanlar, caddeler, sokaklar ve mazgallarda düzenli ilaçlama çalışması yaparak haşere ve sineklere karşı titizlikle mücadele ediyor" notunu düştü.

İlaçlamaların yapıldığını gören ilçe sakinlerinin park ve bahçelere ilgisinin yaz boyunca sürmesi bekleniyor. Bu doğrultuda ilaçlamalar düzenli olarak devam ettiriliyor.

SONRAKİ HABER