ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti

Sosyal çalışmalar konusunda hassas olduğu bilinen Başkan Ercan vatandaşların sorunlarının giderilmesine yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaşanılan gelişme kamuoyu ile paylaşıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti

Sincan ilçesinin bir kez daha görevde kalması yönünde oy verdiği Başkan Murat Ercan ilçe genelinde bir çok hizmetin hayata geçirilmesine aktif rol oynadı. Başkan Ercan'ın bireysel olarak yardımseverliği ile alakalı bir bilgi daha ortaya çıktı.

BAŞKAN ERCAN'IN YARDIM DERNEĞİ KURULUŞUNDA YER ALDI

Belediye Başkanı Ercan'ın bir grup isim ile beraber ihtiyaç sahibi insanların belirlenmesi ve onların sıkıntılarının giderilmesi adına bir derneğin kuruluşunda yer aldığı öğrenildi. Başkan Murat Ercan'ın ve yardımsever vatandaşların kurduğu Ankara'da Birlik Derneği'nin Ramazan ayında bir çok yardımda bulunduğu ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak derneğin faaliyetlerinden bahseden dernek başkanı Bayram Mutlu yardım edilen kişilere dair “Kimi yaşlı yalnız yaşıyor, kimi emekli maaşı yetmiyor, kiminin eşi hükümlü, kimi engelli” dedi. Başkan Mutlu  "Bir çok ailemize hem gıda yardımı hem de üyelerimizin destekleri ile diğer yardımları ulaştırdık" diyerek çalışmalarını belirtti.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR

Yapılan bazı yardımları da vatandaşlar ile paylaşan Ankara'da Birlik Derneği Başkanı Bayram Mutlu “Yüzde 90 engelli bir ağabeyimiz bomboş evde yaşıyordu. Evine kanepe gönderildi, çok ihtiyacı olan buzdolabı ve çamaşır makinasına ise yardımlar sayesinde kavuştu” şeklinde konuştu.

İhtiyaç sahibi kimselerin tespit edilerek onlara hayatlarını kolaylaştırıcı yardımlar yapılması destekleniyor. Paylaşımları gören vatandaşlar kendileri de bir şeyler yapabilme adına harekete geçiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 ALES ne zaman, saat kaçta yapılacak?

2024 ALES ne zaman, saat kaçta yapılacak?