ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi açılışlarına devam ediyor

Sincan Belediyesi açılışlarına devam ediyor

Başkentte ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri projeler ile örnek olmaya devam ederken Sincan Belediyeside bu konuda zirvedeki yerini koruyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi açılışlarına devam ediyor

Ankara'da ilçe belediyeleri kente yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyesi de Ankara'ya kattığı yenilikler ile başkentlilerden tam not aldı.

murat-ercan.jpg

Eğitime ve halkın kendisini geliştirmesi açısından hayata geçirdiği projeler ile adından sıkça bahsettiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, açılışlarına devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana kreş, kütüphane ve sosyal tesis gibi yerlerin kurulmasında ön ayak olarak yaşamı kolaylaştıran Murat Ercan örnek belediye başkanları arasında ilk sırada geliyor.

koy-konagi.jpg

KÖY KONAKLARININ AÇILIŞI DEVAM EDİYOR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan köylerde köy geleneklerinin yaşatmak için "Köy Konakları" projesini hayata geçiriyor. Göreve geldiği günden bu yana pek çok köy konağının açılışını gerçekleştiren Murat Ercan, bu konakların devamının geleceği ve ilçe halkı için daha bir çok yebiliğe imza atacaklarını dile getirdi

f-e8b7-wyaa3dp3.jpg

YENİ KÖY KONAĞI HİZMETE AÇILIYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden açılışı yapılacak olan köy konağını duyuran belediye açılışa tüm vatandaşları davet etti. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı, "Yarınlarımız için çalışıyor, Sincan için kalıcı eserler bırakıyoruz.

Peçenek Mahallesi Sosyal Tesislerimizin açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir."

screenshot-1.jpg

Peçenek mahallesinde yapılacak olan Sosyal tesisin açılışı 11 Kasım Cumartesi günü saat 15.30'da yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valisi Vasip Şahin 10 Kasım'a özel anma mesajı yayımladı

Ankara Valisi Vasip Şahin 10 Kasım'a özel anma mesajı yayımladı