ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu

Sincan Belediyesi Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu

Annelere özel olarak her sene Mayıs'ın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü kapsamında bir çok il ve ilçede programlar hazırlanıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bugün için hazırladıkları konsere dair duyuru yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Evlatların annelerine onları mutlu etme adına hediyeler aldıkları bugün dünya genelinde kutlanan günler arasında yer alıyor. Resmi bir bayram olmamasına rağmen en yaygın kutlanan günler arasında olan Anneler Günü için Sincan'da da hazırlıklar sürüyor.

ANNELER GÜNÜ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanacak Anneler Günü bu yıl 12 Mayıs gününe denk geliyor. Bu nedenle az bir zaman kala insanlar annelerine, anne olan yakınlarına, eşlerine ya da anne adayı kadınlara hediyeler alıyor.

Son güne kadar hediye satışlarında bir yoğunluk yaşanması beklenirken bir yandan da bu özel gün için çeşitli etkinlikler organize ediliyor. Annelerin ve tüm kadınların güzel anlar geçirmesi planlanan etkinliklere yüksek oranda katılım sağlanıyor. Sincan Belediyesi de kurum olarak bu özel günde ilçe kadınlarını mutlu etmek adına Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu.

ELİF BUSE DOĞAN SİNCAN'A GELECEK

Konser ile ilgili duyuru yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Değerli sanatçı Elif Buse Doğan’ın sahne alacağı konser programımıza tüm hanımefendiler davetlidir” dedi. 12 Mayıs saat 14:00'da gerçekleşecek konserin adresi Sincan Fatih Fuar ve Kongre Merkezi olarak bildirildi.

Sincan ilçesinde dönem dönem halka açık ücretsiz konserler gerçekleşiyor. Çevre ilçelerden de yapılan etkinliklere vatandaşlar katılım sağlıyor.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 hafta önce
Annemi buraya getiricem ama beleş diye çok kişi gelcek bende 1 de gelcem ama o sırada hazırlıklar tamamlanmış olurmu
BEĞENME
0
CEVAPLA
WhatsApp kullanamayacak cep telefonu modelleri açıklandı

WhatsApp kullanamayacak cep telefonu modelleri açıklandı