ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Bebek Kütüphaneleri ile çocuklar ve annelerine faydalı bilgiler veriyor

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphaneleri ile çocuklar ve annelerine faydalı bilgiler veriyor

İlçede küçük yaştaki bireyleri hayata erken hazırlamak ve doğru şekilde yetiştirmek için belediye harekete geçmişti. 5 yaşına kadar olan miniklere sağlıklı bir sosyalleşme ortamı sağlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi Bebek Kütüphaneleri ile çocuklar ve annelerine faydalı bilgiler veriyor

Sincan'da her yaştan insana yönelik hizmetler sürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışına değer veren ilçe yönetimi yaşlı kesimden hayata gözünü yeni açanlara kadar geniş bir yelpazeyi düşünerek hareket ediyor.

KÜÇÜK ÇOCUKLARA EĞİTİCİ KURSLAR VERİLİYOR

Bu kapsamda ilçede faaliyete geçen hizmet noktalarından olan Bebek Kütüphaneleri küçük yaştaki çocuklara anneleri ve uzman isimler ile birlikte farklı etkinlikleri deneyimleme fırsatı sunuyor. Temel İngilizce, dikkat ve farkındalık egzersizleri, akıl oyunları, eğlenceli İngilizce, dans dersleri gibi önemli kurslar ile erkenden tanışan çocuklar erken yaşlarda yeteneklerini geliştiriyor.

Okul öncesi eğitim konusunda büyük rol oynayan bu kurslardan herhangi bir ücret alınmıyor. 0-5 yaş arasında çocuğu olan ailelerde evlatlarının doğru bir şekilde yönlendirilmesi adına Sincan Belediyesi tarafından verilen hizmetlerden yararlanıyor.

KEYİF DOLU ANLAR YAŞANIYOR

Bebek Kütüphanesine çocukları ile birlikte gelen ailelerde evlatlarının birbirleri ile kaynaşmasını, temel matematik ve robotik kodlama gibi alanlarda da eğitim almalarını sağlıyor. Gün içinde belirtilen program kapsamında Bebek Kütüphanesine gelen çocuklar eğlenceli aktiviteler ile de keyifli anlar geçiriyor. 

Çizgi film izleyen, oyunlar oynayan çocukların en doğru ortamda bulunabilmesi adına Sincan Belediyesi tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Farklı yaş gruplarına yönelik yeni dönemde de hizmetler geliştirilmesi ve maddi beklenti olmadan vatandaşlar ile buluşturulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalın sanat kariyerinin 20. yılını Ankara'da iki gün üst üste konser vererek kutlayacak!

Yalın sanat kariyerinin 20. yılını Ankara'da iki gün üst üste konser vererek kutlayacak!