ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi çiftçilere desteğini sürdürüyor!

Sincan Belediyesi çiftçilere desteğini sürdürüyor!

Ankara genelinde tarım arazilerin veriminin sürdürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Sincan Belediyesi verdiği destek ile çiftçilerin elinin rahatlamasını amaçlıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi çiftçilere desteğini sürdürüyor!

Sincan ilçesinde ikamet eden çiftçilerin maddi olarak daha rahatlaması ve topraklarını rahatça ekebilmeleri için bir adım daha atıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 300 çiftçiye destekte bulunduklarını açıkladı.

SİNCANLI ÇİFTÇİLERE NOHUT TOHUMU DESTEĞİ

Konu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtiği bir paylaşım yaptı. Paylaşımında çiftçilerin tarlalarına bereket katmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Murat Ercan “İlçe Tarım Müdürlüğümüzün “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” kapsamında 300 çiftçimize nohut tohumu desteğinde bulunduk. Çiftçilerimize emeklerinin karşılığını alacakları bereketli hasatlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sincan Belediyesi tarafından kendilerine yönelik nohut tohumu desteği verilmesinden memnuniyet duyan çiftçiler Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da çiftçilerin ilçe ve şehir için öneminin farkında olduklarına işaret ederek belediye olarak ellerinden gelen imkanları çiftçilere destek amacıyla kullanmaya devam edeceklerini vurguladı.

ÇİFTÇİLERE DESTEKLER SÜRÜYOR

Toplumun günlük hayatını devam etmedeki gıdaların üretilmesinde hayat damarı olarak görülen tarım sektörüne yardımlar sürüyor. Çiftçilerin çeşitli destekle üretimi daha fazla arttırması ve maddi zorluklarının azalması hedefleniyor. Yerel yönetimlere ek olarak ulusal anlamda da şartları karşılayan çiftçilere yardımlarda bulunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da araç trafiğine kapatılacak yollar açıklandı

Ankara'da araç trafiğine kapatılacak yollar açıklandı