ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi çiftçilere tohum desteği sağlayacaklarını duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu

Sincan Belediyesi çiftçilere tohum desteği sağlayacaklarını duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu

Ankara'daki ilçe belediyeleri halkın yanında yer almaya devam ediyor. Sincan Belediyesi'nin girişimleriyle Sincanlı çiftçilere tohum desteği yapılacağı bildirildi. Bununla beraber başvuru tarihleri de paylaşılırken merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi çiftçilere tohum desteği sağlayacaklarını duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu

Ankara'nın belediyeleri çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Ülkemizde üretimin desteklenmesi gerektiği kaydedilirken üretim ve üreticinin ülke ekonomisine katkı sunması amacıyla çeşitli teşviklere de yer veriliyor.

Ankara'daki belediyeler çiftçinin kalkınması için çalışmalarını sürdürürken verdikleri teşviklerle de üretim ve üreticinin yanında olmaya devam ediyor. Son olarak Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada çiftçiye tohum desteği müjdesi geldi.

SİNCAN BELEDİYESİ ÇİFTÇİYE TOHUM DESTEĞİ VERECEK

Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Çiftçilerimizi kalkındırmak ve üretime katkı sağlamak için Sincan Belediyesi olarak buğday tohumu desteğimizi sürdürüyoruz.'' ifadelerine yer verildi. Sincan Belediyesi, ilçede ikamet eden çiftçiler için vereceği tohum desteği için öncelikli olarak başvuru alınacağını belirtti. ''Topraklarımızın verimi bol, mahsulü bereketli olsun'' ifadelerine yer veren Sincan Belediyesi, ''ulakbel.sincan.bel.tr/ulakbel'' adresi üzerinden tohum desteği almak isteyen çiftçilerin başvuru yapabileceklerini duyurdu.

sincan.jpg

SİNCAN'DA ÇİFTÇİYE TAM DESTEK

''SİNCANLI ÇİFTÇİLERİMİZE Tohum Desteği'' ifadeleri ile harekete geçen Sincan Belediyesi, ''Sincan Belediyesi Olarak Çiftçilik Yapan Vatandaşlarımıza Hibeli Buğday Tohumu Veriyor, Tarım Topraklarımızı Bereketlendiriyoruz. DETAYLI BİLGİ İÇİN; ulakbel.sincan.bel.tr'' bilgisine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-09-15-092851.png

Son başvuru tarihi 20 Eylül 2023 olarak açıklandı. Belirtilen internet sitesi üzerinden başvurularınızı 20 Eylül tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ Genel Müdürlüğü son dakika duyurdu! Bazı ilçelerde su kesintileri yapılacak

ASKİ Genel Müdürlüğü son dakika duyurdu! Bazı ilçelerde su kesintileri yapılacak