Sincan Belediyesi çocuklar için yüzme kursu kayıtları başladı

Sıcak havaların gelmesi ile beraber aileler çocuklarını spor kurslarına teşvik etmeye devam ediyor. Bu kurslar içerisinde çocukların eğlenirken serinleyeceği yüzme kursları ön plana çıkıyor.

Sincan Belediyesi çocuklar için yüzme kursu kayıtları başladı

Eğitim-öğretim döneminin sona eriyor oluşu ve gençlerin önünde uzun bir tatil olacak olması nedeniyle resmi ve özel kuruluşlar tarafından yaza özel hazırlıklar gerçekleşiyor. Bu kapsamda Sincan'da da hareketli günler geçiyor.

SİNCANLI MİNİKLER İÇİN YÜZME KURSU

Sosyal anlamda da insanların bulundukları yaş gruplarına göre hizmetler hayata sokan Sincan Belediyesi bir kurs duyurusunda bulundu. Sincan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda çocuklara yönelik yüzme kursu kayıtlarının bugün itibariyle başladığı ifade edildi.

Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Çocuklar eğlenceye ve öğrenmeye kulaç atsın. Yaz Dönemi Çocuk Yüzme Kursu kayıtlarımız başladı. Eğlenirken öğrenmek ve verimli zaman geçirmek isteyen tüm çocuklarımızı bekliyoruz" denildi.

Sincan Belediyesi çocuklar için yüzme kursu kayıtları başladı

ÜCRETİ BELLİ OLDU

Sincan Belediyesi konu ile ilgili yaptığı paylaşımda kurs ile ilgili detaylardan bahsetti. Buna göre bugün başlayan kurs kayıtları 21 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

Kursa kayıt olabilecek gençlerin 7-13 yaş aralığında olması gerekiyor. Söz konusu yüzme kursu aylık 350 TL tutarında olacak. Bu şartları sağlayan ve kursa kayıt olmak isteyen çocukları bulunan aileler Sincan belediyesi resmi internet sitesi üzerinden gerekli işlemleri yapabilecek.

Yüzme uzmanlar tarafından yapılması tavsiye edilen sporlar arasında yer alıyor. Kasları çalıştıran bir spor olmasından dolayı vücudu olumlu yönde etkiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER