ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi, çocuklara manevi değerleri kazandırıyor!

Sincan Belediyesi, çocuklara manevi değerleri kazandırıyor!

Sincan Belediyesi, Çocuklarımızla Birlikte Bebek Kütüphanesi ve Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi'nde Manevi Değerlerimizi pekiştiriyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi, çocuklara manevi değerleri kazandırıyor!

Sincan Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın manevi değerlerini güçlendirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bebek Kütüphanesi ve Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi, bu amaçla özel olarak tasarlandı.

bebek-kutuphanesi-9.jpg

Bebek Kütüphanesi ile Değerlerimiz Miras Bırakılıyor

Sincan Belediyesi, çocuklarımızın kültürel mirasımızı tanıması ve değerlerimizi içselleştirmesi için Bebek Kütüphanesi projesini hayata geçirdi. Bu özel kütüphane, miniklerin erken yaşlarda kitaplarla tanışmasını sağlarken, aynı zamanda manevi değerlerimizi aktarmak amacıyla özenle seçilen eserlere de ev sahipliği yapıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

yenikent-anne-cocuk-oyun-evinde-minikler-kisa-merhaba-dedi.webp

Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi'nde eğlenceli ve öğretici zaman:

Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi, çocukların oyun oynayarak öğrenebileceği, eğlenceli ve öğretici bir alan olarak hizmet veriyor. Bu özel mekanda, çocuklarımızın hem eğlenip hem de manevi değerlerimizi öğrenebileceği etkinlikler düzenleniyor. Anne-çocuk etkinlikleri, atölyeler ve etkileşimli aktiviteler sayesinde çocuklarımız, kültür, değer ve inançlarımızı daha yakından tanıma fırsatı buluyor.

Sincan Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Bebek Kütüphanesi ve Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi'nde Manevi Değerlerimizi çocuklarımızla birlikte pekiştiriyoruz. Kültür, değer ve inançlarımızı yarınlarımıza miras bırakacağız" ifadelerine yer verdi.

ankara-2023-08-17t152424-344.jpg

Geleceğimizi İnşa Ederken Mirasımızı Koruyoruz

Sincan Belediyesi, çocukların karakterlerini şekillendirirken kültürümüzü, değerlerimizi ve inançlarımızı de en sağlam temeller üzerinde aktarmak istiyoruz. Bebek Kütüphanesi ve Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi, geleceğimizi inşa ederken aynı zamanda köklerimize bağlılığımızı da gösteriyor.

Sincan Belediyesi, çocuklarımızın yetişirken hem eğlenmelerini hem de manevi değerlerimizle donanmalarını sağlamak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü onlar, kültürümüzün ve değerlerimizin taşıyıcıları, yarının liderleri ve geleceğimizin teminatıdır.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hükümet, memur ve memur emeklisine yeni zam teklifini sundu!

Hükümet, memur ve memur emeklisine yeni zam teklifini sundu!