ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Dijital Dönüşüm Akademisi eğitimlerine devam ediyor

Sincan Belediyesi Dijital Dönüşüm Akademisi eğitimlerine devam ediyor

Ankara'nın belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve etkinliklerle takdir toplamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi' de bünyesinde bölge halkı için gerçekleştirdiği projeler ile örnek belediyeler arasında.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Dijital Dönüşüm Akademisi eğitimlerine devam ediyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri sosyal belediyecilik çerçevesinde sadece etkinlik ve konser değil, eğitime verdiği önemle de ülke çapında adını duyuruyor. Sincan Belediyesi , okçuluk, klavye, tiyatro oyunları, resim ve enstürman kursları, sohbetler ve e-sergi gibi etkinliklerin yanı sıra “Dijital Dönüşüm Akademisi” çatısı altında bir dizi eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyor.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM AKADEMİSİNDE YOK YOK

Özellikle eğitime verdiği önemle adı sıkça gündeme gelen Sincan Belediyesi günümüz eğitim sistemine ayak uyduruyor. Sincan’ı geleceğe taşıyacak, dijital dönüşüme ve her alanda yüksek verimliğe hazırlayacak bir merkez olarak tasarlanan “Dijital Dönüşüm Akademisi” nde yok yok. Dijital pazarlamadan el tasarıma, elektro laboratuvar tasarım atölyesinden robotik kodlama ve maker atölyesine kadar birbirinden zengin içerikler vatandaşları bekliyor.

dji-0215-2.jpg

DİJİTAL DÖNÜŞÜM AKADEMİSİ İÇİNDE HANGİ ATÖLYELERİ BARINDIRIYOR

Sincanlılar tarafından yoğun ilgi gören Dijital Dönüşüm Akademisi'nde birçok alanda eğitim veriliyor. Çocuklar günümüzün dijital dünyasına alıştırılıyor. Akademinin içindeki atölyeleri şu şekilde sıralayabiliriz,

Dijital Platformlara Dair Eğitimler
Dijital Tasarım Atölyesi
Uzaktan Eğitim Atölyesi
E-Ticaret Eğitimi
Robotik Kodlama Eğitimi
Dijital Dünyada İnsan Kalabilmeyi Amaçlayan Manevi Eğitimler
Oyun Yazılımı Eğitimi
Dijital Platformlarda Hesap Açma ve Yönetme
Yurtdışı E-Ticaret Pazar Yerleri
SEO Uyumlu İçerik Üretme
Kişisel Gelişim Eğitimleri
PHOTOSHOP-TRİDİMAX Eğitimleri verilecek.

dji-0219-2.jpgTeknoloji kullanımının artışı ve sosyal ağların hayatımızdaki yeri dijital alışverişi ve E-ticaretin kapılarını araladı. E ticaret ve dijital pazarlamayı meslek edinmek isteyen ya da merak edenler için Sincan Belediyesi bu alanda da eğitim içerikleri hazırladı.

Yeni nesil e-ticaret ile Sincan’daki küçük ve orta ölçekli işletmeler de buluşuyor. Sincan Belediyesi bu proje kapsamında zorlu geçen pandemi sürecinde esnafımızın ve üreticimizin yanında olmaya devam ediyor.

2222222-1.jpg

ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ VERİLİYOR

Maker atölyesi ile hayal gücü ve yaratıcı düşüncelerinin yardımıyla çocukların özgün ürünler ortaya çıkarmasına rehberlik ediliyor. Erken yaşta maker ve kodlama eğitimi alan çocuklar; zihinsel gelişim, problem çözme becerisi, planlama, durumlar arası ilişki kurma ve yeni fikirler üretme konusunda kendini daha iyi geliştiriyor.

Başvuruları sincan.bel.tr sitesinin kurs kayıt kısmından yapabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Belözoğlu galibiyetle başladı

Emre Belözoğlu galibiyetle başladı