Sincan Belediyesi Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne özel etkinlik düzenledi

Sincan Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne özel etkinlik düzenledi. Sincan Otizm Aktif Yaşam Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Sincan Belediyesi Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne özel etkinlik düzenledi

Otizm konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile Sincan'da önemli bir etkinlik düzenlendi. Başkan Ercan, burada yaptığı konuşmasında otizmin bir eksiklik değil farkındalık olduğuna dikkat çekti.

Otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulunması amacı ile Sincan'da etkinlik gerçekleştirildi. Program boyunca şiirler okundu, danslar edildi.

OTİZM KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilan edilen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Sincan’da etkinlikler düzenlendi. Sincan Otizm Aktif Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere Belediye Başkanı Murat Ercan da katılarak, özel çocuklar ve aileleri ile buluştu. Program boyunca danslar edildi, şiirler okundu, şarkılar söylendi. Özel çocukların bin bir emek vererek yaptığı ürünler sergilendi. Açılan stantların vatandaşlar tarafından ilgi gördüğü etkinlikte gökyüzüne rengarenk balonlar bırakıldı. Bu sayede hem görsel bir şölen hem de otizm konusunda farkındalık oluştu.

Sincan Belediyesi Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne özel etkinlik düzenledi

"HER ŞARTTA ÖZEL EVLATLARIMIZIN VE AİLELERİNİN YANINDAYIZ"

Başkan Ercan, otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğunu ifade ederek, "Birbirinden özel ve yetenekli evlatlarımızla harika bir gün geçirdik. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Her şartta özel evlatlarımızın ve ailelerinin yanındayız" dedi.

Başkan Ercan, yaptığı açıklamasında otizmin bir eksiklik değil farkındalık olduğuna dikkat çekti. Düzenlenen etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür eden Ercan, özel çocukların yanlarında olduklarının altın çizdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER