Sincan Belediyesi Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezine yoğun ilgi

Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Eko Çiftlik projesine olan ilgi devam ediyor. Bu çerçevede alanla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin de araştırmalarını sürerken detayları derledik.

Sincan Belediyesi Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezine yoğun ilgi

Sincan Belediyesi ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ederken bu projeleri de vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Çevre dostu projelere önem verdiğini ifade eden Sincan Belediyesi, bugüne kadar hayata geçirdiği projelerde de aynı hassasiyeti gösterdiğini kaydetti.

Yatırımlarıyla ilçe halkının dikkatini çeken Sincan Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi’nde geri dönüşüm çalışmalarının yanı sıra öğrencileri de bilgilendirmeye devam ederken bu alan ziyaretçilerini beklemeye devam ediyor.

SİNCAN BELEDİYESİ EKO ÇİFTLİĞE İLGİ DEVAM EDİYOR

Şu ana kadar binlerce öğrencinin ziyaret ettiği çiftlikte, geri dönüşüm çalışmaları uygulamalı olarak anlatılırken Sincan Belediyesinin atıkların geri kazandırılması amacıyla hayata geçirdiği Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi'nde geri dönüşüm süreci uygulamalı olarak deneyimleniyor.

Sincan Belediyesi Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezine yoğun ilgi

Ziyaretçiler kuş yuvaları, kedi köpek evleri gibi ürünleri yakından incelerken aydınlatması güneş paneli ve rüzgar gülünden sağlanan, nostaljik görünümüyle ilgi çeken kıl çadırlar da çevre dostu uygulamalar hakkında bilgiler veriliyor.

SİNCAN BELEDIYESI EKO ÇİFTLİK SIFIR ATIK EĞİTİM MERKEZİ NEREDE?

Yenikayı, Mustafa kemal mahallesi, Yenikapı Caddesi 4.kilometre, 06946 Sincan/Ankara adresinde bulunan Geri Dönüşüm Müzesi ve çeşitli balıkların yetiştirildiği göleti görme imkanı da bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER