ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için son ödeme tarihini duyurdu!

Sincan Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için son ödeme tarihini duyurdu!

Ülkemizde vergi ödemelerini belirlenen tarih aralıklarında yapmak önem taşıyor. Bu kapsamda belediyeler de son günlerde sıklıkla uyarı yayımlamaya başlarken Sincan Belediyesi'nden açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için son ödeme tarihini duyurdu!

Türkiye'de vergilerin belirlenen tarih aralıklarında düzenli şekilde ödenmesi üstlenilmesi gereken sorumluluklar arasında bulunuyor. Ülkemizde pek çok kalemde ödenen vergilerin bir ayağı da emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi olarak karşımıza çıkıyor.

Emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri her yıl belirlenen dönemlerde taksit şeklinde ödeniyor. Emlak vergisinin bu yıl ne zaman ödeneceğini merak edenler araştırmalarını sürdürürken Ankara'nın ilçe belediyelerinden de sıklıkla duyuru gelmeye başladı. Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri vatandaşların gündeminde yer alırken Sincan Belediyesi'nden yeni bir duyuru geldi.

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN VERGİ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Sincan Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden vergi ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu. Sincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ''Vatandaşlarımızın Dikkatine Emlak, ÇTV, İlan Reklam Vergileri 2. Taksit Ödeme Süresi 30 Kasım 2023 Tarihinde Sona Ermektedir.

ÖDEME YERLERİ

  • ONLİNE ÖDEME: www.sincan.bel.tr
  • HALKBANK
  • Belediye Vezneleri
  • SİNCAN
  • BELEDİYESİ25-26 Kasım 2023 tarihlerinde veznelerimiz açık olacaktır.

ekran-goruntusu-2023-11-23-093719.png

''DUYURU'' ifadelerine yer verilen açıklamada ''Son zamanlarda kopya internet siteleri aracılığıyla dolandırıcılık işlemleri yapıldığı bilgisi gelmektedir. Bu konularda sahte internet adreslerine itibar edilmemesi ve kurumsal hizmetlerimize resmi internet adresimiz olan www.sincan.bel.tr üzerinden erişilmesi önem arz etmektedir.'' denildi.

Bununla beraber online bir ödeme ekranı da sunan Sincan Belediyesi, vatandaşların 30 Kasım tarihine kadar vergi ödemelerini gerçekleştirmelerini istedi.

ekran-goruntusu-2023-11-23-093725.png

30 Kasım tarihine kadar yapılmayan ödemelere de faiz işleneceği biliniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu!

ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu!