ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evi hizmete sunuldu

Sincan Belediyesi Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evi hizmete sunuldu

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde vatandaşlar ile paylaşılan Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evinin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Sincan halkı da çocukları ile beraber katılım sağladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evi hizmete sunuldu

Sincan Belediyesi geçtiğimiz günlerde Plevne mahallesine bir Anne Çocuk Oyun Evi açmasının hemen ardından bir başka mahalleye daha Anne Çocuk Oyun Evi açacağının bilgisini vatandaşlar ile paylaşmıştı.

BAŞKAN ERCAN'DAN İYİ DİLEK TEMENNİSİ

Ertuğrul Gazi mahallesine açılacağı bildirilen Anne Çocuk Oyun Evinin açılış törenine tüm vatandaşlar davet edilmiş, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da açılışı gerçekleştirmek üzere törene katılacağı ifade edilmişti.

Yapılan duyuruların ardından 3-6 yaşında olan çocuklara hizmet veren Anne Çocuk Oyun Evinin açılışı Ertuğrul Gazi Mahallesinde yapılan tören ile gerçekleştirildi. Başkan Murat Ercan'da katılım sağladığı törende “Hizmet zincirimize bu gün bir halka daha ekliyoruz. Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Evi’nin açılışındayız. Rabbim hizmetlerimize hizmet katsın inşallah. Hizmetlerimizi bereketlendirsin” diyerek yapılan bina için iyi dilek temennisinde bulundu.

3-6 YAŞ GRUBNDAKİ ÇOCUKALARA ÖZEL

Anne Çocuk Oyun Evleri Sincan genelinde belirli noktalarda bulunuyor. Anneler eğer çocukları 3-6 yaş grubu aralığındaysa başvuru yaparak buradaki hizmetlerden yararlanabiliyor. Evlatları ile birlikte oyunlar oynayıp onların gelişimlerinin olumlu yönde desteklenmesini sağlayan aileler, alanında uzman kişilerden yardım alıyor.

Söz konusu açılışta Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yanındaki heyet ile katılmasına ek olarak Sincan halkı da açılışta yerini aldı. Kurban Kesimi ve dualarla yapılan Anne Çocuk Oyun Evinin açılışı güzel anlara sahne oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dışişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu!

Dışişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu!