ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de lezzet hünerleri!

Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de lezzet hünerleri!

Ankara Gastro Akademi'de kurs alan vatandaşlar lezzetlerini konuşturdu.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de lezzet hünerleri!

Başkent Ankara'nın Sincan ilçesinde 2022 yılında hizmete açılan Gastro Akademi'de kursiyerler aldıkları eğitimin üzerine hünerlerini sergiliyorlar.

Geçen sene Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın gerçekleştirdiği açılış ile hizmete sunulan Gastro Akademi'de aldıkları eğitimi pratiğe döken kursiyerler, hazırladıkları nefis lezzetler ile hem göze hem de mideye hitap ediyorlar.

Böreklerden baklavaya, sarmalardan kebaplara, gözlere hitap eden her türden sunumlarıyla, mideye hitap eden mis ve nefis kokulu lezzetleri ile görenleri acıktırıyor.

Gastro Akademi, katılım sağlayan kursiyerlerini yetiştirmeye devam ediyor. Alanında uzman olan şeflerden eğitim alan kursiyerler, hem dünya mutfağını öğreniyor hem de öğrendiklerini pratiğe döküyorlar.

Başkan Ercan'a teşekkür

Gastro Akademi'de verilen eğitim ile kursiyerler, MEB onaylı sertifika alarak başarılı bir yol çiziyor. Verilen eğitimden çok memnun olduklarını belirten kursiyerler, Gastro Akademi'de aldıkları eğitimin ardından yemek yapma ve dünya mutfağı hakkında çok geliştiklerini ifade ediyorlar. Kursiyerler bundan dolayı Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan'a konuyla alakalı desteklerde bulunduğu için teşekkür ettiler.

Deprem Bölgesine de yardım ettiler

Ayrıca kursiyerler, aldıkları eğitimi 11 deprem ili bölgesinde yer alan vatandaşlara yardım etmede erişte, ekmek ve poğaça göndererek kullanmaktan çekinmediler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burada her şey var ama Ankaralılar yok! Resmen keşfedilmemiş nimet

Burada her şey var ama Ankaralılar yok! Resmen keşfedilmemiş nimet