Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı

Sincan'da uzun yıllardır devam eden ihtiyaç sahibi ailelerinin evlatlarını sünnet ettirme uygulaması bu yılda devam edecek. Konu ile ilgili duyuru Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan geldi.

Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde vatandaşların sosyal hayatta yanında olunması adına gerçekleştirilen hamleler her kesimden vatandaşları kapsayacak şekilde ilerliyor. İhtiyaç sahipleri bu hizmetten yararlanarak hayatlarına devam ediyor.

BAŞKAN MURAT ERCAN'DAN VATANDAŞLARA HATIRLATMA

Sincan Belediyesi sosyal anlamda önemli bir belediyecilik hizmetini daha hayata geçiriyor. Belediye tarafından bu konu ile ilgili yeni bir paylaşım daha yapıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin erkek çocukları için geleneksel sünnet etkinliğinin kayıtlarının başladığını açıkladı. Başkan Murat Ercan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Belediyemizde tatlı bir heyecan başladı. Geleneksel sünnet kayıtları için başvurular 31 Mayıs’a kadar devam ediyor” denildi.

Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi tarafından da düzenlenen sünnet uygulamasından yararlanmak isteyen ailelerin önünde 1 haftalık bir süreç daha bulunuyor. 4 yaş ve üzeri Sincan'da ikamet eden erkek çocuklarının yararlandığı bu hizmete katılım yoğun oluyor. Sincan'da aileler İslami ve sağlık açısından önemli bir işlem olan sünneti ücretsiz bir şekilde evlatlarına yaptırabilecek. İlerleyen yıllarda da bu uygulamanın devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SONRAKİ HABER