Sincan Belediyesi grafiti sanatı ile ilçeye renkli bir görünüm kazandırdı

Ankara'nın Sincan ilçesinde geçtiğimiz yıllarda yapılan grafitiler, Anadolu'dan ve ülke kültüründen önemli şahıs ve eserler ile ilçeye gelenlere merhaba diyor.

Sincan Belediyesi grafiti sanatı ile ilçeye renkli bir görünüm kazandırdı

Yakın dönemde ülkemizde ve dünyada gençliğin en sevdiği sokak aktivitelerinden olan grafiti Sincan'da yüzleri tebessüm ettiren bir şekilde kullandı. İlçenin girişinden itibaren uzun bir yol boyunca ilerleyen duvar geçtiğimiz dönemlerde grafiti şöleni oluşturdu.

ÜNLÜ KİŞİLER SİNCAN SOKAKLARINDA GURURLANDIRILDI

Sincan ilçesinin görsel olarak daha farklı bir havaya bürünmesini sağlayan grafitilerde Yunus Emre'den Barış Manço'ya, Aşık Veysel'den Halil Mutlu'ya Türkiye ile özdeşleşen pek çok görsel yer alıyor.

İlçeye girerken grafitileri gören vatandaşlarda ilgili bir şekilde eserleri yakından inceliyor. İstasyon ve Çağlayan Alt Geçitleri, Lale Meydanı ve Atatürk Caddesinde yer alan eserler her yaştan vatandaş tarafından onay aldı. Söz konusu yerlerden geçen vatandaşlar anı amaçlı fotoğraf çekinmeyi ihmal etmiyor.

Sincan Belediyesi grafiti sanatı ile ilçeye renkli bir görünüm kazandırdı

"MODERN VE ESTETİK GÖRÜNÜM"

O dönem Sincan sokaklarının özgün grafiti eserleri ile donatılmasına destek veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da "İlçemizin estetik görünümüne katkı sağlayacak çalışmalara devam ediyoruz. Önce alt geçitlerimiz şimdi ise Atatürk Caddemizi grafiti sanatı ile modern ve estetik bir görünüme kavuşturduk. Caddemiz artık bambaşka. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" demişti.

Sincan'a görsel anlamda olumlu katkı sağlayan çalışmalara devam ediliyor. Gençliğin görüşleri ve arzuları ön planda tutularak yapılan hizmetler Sincan'ın marka değerine olumlu yönde katkı sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER