ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi iç ısıtıyor! Başkan Ercan'dan çorba ikramı

Sincan Belediyesi iç ısıtıyor! Başkan Ercan'dan çorba ikramı

Sincan Belediyesi, soğuk Ankara günlerinde Sincanlılara iç ısıtan bir hizmet sunuyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşlarına kendi elleriyle çorba dağıtıyor!
Sincan Belediyesi iç ısıtıyor! Başkan Ercan'dan çorba ikramı

Ankara'nın soğuk kış günleri tüm etkisiyle devam ederken, Sincanlıların içini ısıtan bir hizmet Sincan Belediyesi'nden geldi. Ankara'da vatandaşlarının her türlü ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi, soğuk kış günlerinde Sincanlılara sıcacık çorba hizmeti sunuyor.

Öğrencilerin sıklıkla ders çalışmak için tercih ettiği kıraathaneleri ise sıcacık çorbanın dağıtıldığı bir başka durak haline geldi.

BAŞKAN ERCAN'DAN ÖĞRENCİLERE SICACIK HİZMET

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin ders çalışmak için sıklıkla tercih ettiği Millet Kıraathaneleri'ni ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Başkan Ercan, ders çalışan öğrencilerin yüzlerini güldürdü.

Sıcacık çalışma ortamı sunan kıraathanelere bir sıcak hizmet de Ercan'ın elleriyle dağıttığı çorbadan geldi. Başkan Ercan, gençlerle Merkez Millet Kıraathanesi’nde buluştu. Ardından ders çalışan gençlere sıcacık çorba dağıttı.

‘’Çok çalışmak onlardan, gençlerimize hizmet etmek bizden.'' diyen Murat Ercan, ‘’Burası hayalleri ve hedefleri için emek sarf eden gençlerimizin ortak mekânı haline geldi. Hayallerinize uzanan bu meşakkatli yolun sonu gönlünüzce olsun gençler.” dedi.

Kıraathanede bulunan gençler ise bu güzel hizmet adına Başkan Ercan ve belediye personeline teşekkür ederek, sıcacık çorba eşliğinde ders çalışmanın keyfini çıkardılar. Sincan'da bulunan Millet Kıraathaneleri'nde, her gün düzenli olarak sıcak çorba, çay ve kek ikramı yapılmaya devam ediyor.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci kez bir araya gelecek

Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci kez bir araya gelecek