ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ediyor

Sincan Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ediyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde anlamlı bir program daha hayata geçirildi. Edinilen bilgiye göre Sincan Belediyesi bayram öncesi çocukların yüzünü güldürmek için harekete geçti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ediyor

Ramazan ayının bitmesine az bir zaman kala artık vatandaşlar bayram hazırlıklarını yapmaya başladı. Sincan Belediyesi bu noktada bir yardım hizmetini hayata geçirdiğini duyurdu. Belediye ekipleri bir sosyal yardıma daha imza attılar.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

Belediye Başkanlığını Murat Ercan'ın yaptığı Sincan'da çocukların mutlu edilmesi için bayramlık yardımı kampanyası başlatıldı. Yarım Elma Hayır Çarşısı adı altında bir alan oluşturan Sincan Belediyesi yıl içinde bir çok başlıkta ihtiyaç sahiplerine yardım yapmış, Sincan toplumunun her kesiminden vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetleri dile getirmişti.

Söz konusu yardımlara ek olarak Ramazan Bayramı özelinde harekete geçildi. Sincan Belediyesine bağlı ekipler tarafından ilçede tespit edilen ihtiyaç sahipleri ailelerin çocukları kurulan çarşı aracılığı ile bayramlık kıyafetlere sahip oldu. Çocukların yeni kıyafetlere ücretsiz bir şekilde eriştirildiği bu hizmet ile çocukların mutlulukları gözler önüne serildi.

YENİ DÖNEMDE DE YARDIMLARIN SÜRMESİ BEKLENİYOR

Ailelerde evlatlarının bu günlerde bu hizmet ile sevindirilmesinden dolayı yetkililere teşekkürlerini ilettiler. Sincan'da yeni dönemde de düzenli olarak ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını giderecek çalışmaların yapılması planlanıyor. Bir kez daha Sincan Belediye Başkanı olarak seçilen Murat Ercan'da seçilmesi halinde mevcut hizmetlerin sürdürüleceğini  ve geliştirileceğini ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dul ve yetim maaşı bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak?

Dul ve yetim maaşı bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak?