ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm okulların bakımını üstlenerek eğitime destek sağlıyor!

Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm okulların bakımını üstlenerek eğitime destek sağlıyor!

Öğrencilerin daha hijyenik alanlarda eğitim görebilmesi için ilçedeki tüm okulların boya ihtiyacı Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından karşılanıyor, tadilat işleri yürütülüyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm okulların bakımını üstlenerek eğitime destek sağlıyor!

Sincan Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarının yeni eğitim öğretim yılına hazır olabilmesi için önemli bir çalışma başlattı. Sincan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda, ilçedeki tüm okulların boya ihtiyacını karşılıyor ve tadilat işlerini yürütüyor.

aw016525-04.jpg

Yeni Eğitim Yılı Hazır Hâle Getiriliyor

2023-2024 Eğitim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak. Okulların eksiksiz ve güvenli bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına başlaması için Sincan Belediyesi, tüm okullara destek sağlıyor. Bu destek kapsamında boya ihtiyacı olan okulların boya işlemleri Sincan Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca, tadilat işlerine de özel önem veriliyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

aw016525-02.jpg

Okulların Tadilat ve Bakım İşlemlerini Titizlikle Yürütüyor

Belediye ekipleri, okullarda titiz bir çalışma yürütüyor. Bozulan duvarları onararak, sıva işlemlerini eksiksiz tamamlıyor. Okulların çevresinde yer alan bahçelerin düzenlenmesine de katkı sağlayan ekipler, güvenliği artırmak amacıyla demir kapıları onarıyor.

Sincan Belediyesi, yürütülen çalışma ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Sincan’da okullarımızı pırıl pırıl yapıyoruz. Okullarımızın bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını gerçekleştirerek yeni eğitim yılına hazırlıyoruz." ifadelerine yer verdi.

20120641-sincan-murat-ercan-15.jpg

Başkan Murat Ercan'a Ailelerden Teşekkürler

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, eğitim kurumlarının bakımı ve iyileştirilmesine yönelik bu çalışmaların ilçe genelinde büyük memnuniyet yarattığını ifade etti. Aileler, Sincan Belediyesi'nin okullarda yürüttüğü bu kapsamlı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletiyorlar. Sincan Belediyesi, ilçedeki eğitim kalitesini artırmaya ve çocukların daha iyi şartlarda eğitim almasına katkı sağlamaya devam edecek.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi, Nezaket Kreş Okulu öğrencilerini pikniğe götürdü!

Pursaklar Belediyesi, Nezaket Kreş Okulu öğrencilerini pikniğe götürdü!