ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini kameralarla donattı!

Sincan Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini kameralarla donattı!

Sincan Belediyesi tarafından, Ankara Sincan'ın dört bir yanı kameralar ile donatıldı. Belediye tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bin 800 adet kamera ile güvenliğin sağlandığından bahsedildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Sincan Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini kameralarla donattı!

Belediye tarafından Sincan'ın güvenliği korunmaya devam ediyor! Ankara’nın Sincan Belediyesi parklara, ana güzergahlara ve kırsal mahallelere kurduğu toplamda bin 800 kamera sistemi ile Sincan'da vatandaşların daha güvenli bir alanda yaşayabilmesi için çalışmalara devam edildiği bilgisi verildi.

SİNCAN BELEDİYESİ TARAFINDAN BİN 800 KAMERA İLE İLÇENİN GÜVENLİĞİ SAĞLANIYOR!

Yapılan açıklamalara göre Sincan Belediyesi, kalabalığın yoğun olduğu işlek caddelere, belediye hizmet binalarını, parklara, meydanlara ve kırsal mahallelere kurduğu toplamda bin 800 kamera sistemi ile ilçeyi hemen hemen her yeri görecek şekilde kayıt altına almaya devam ediyor.

Bu kayıtlar sayesinde de herhangi bir olumsuzluk halinde ilgili görüntüler emniyet güçleri ile de paylaşılıyor. Paylaşılan bilgiler çerçevesinde de Bilgi İşlem Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları ile birlikte teknolojinin tüm imkanları kullanılarak hayata geçirilen sistemin bakım onarımı da Sincan Belediyesi tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.

NİKAHLARIN DA CANLI İZLENDİĞİ ÖĞRENİLDİ!

Tüm bunların yanı sıra Sincan Belediyesi dünya evine giren çiftlerin heyecanına da ortak olarak nikah salonlarına yerleştiren kamera ile nikahlar canlı yayınladığını duyurdu. Bu sayede törene katılamayan eş-dost-akrabalar gelin ve damadın en mutlu anlarını uzaktan izleme imkanının yakalayabildiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu!

Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu!