ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi ilçeyi Ramazan Bayramına hazır hale getirdi

Sincan Belediyesi ilçeyi Ramazan Bayramına hazır hale getirdi

Ramazan Bayramı öncesinde cadde ve sokaklarda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan hazırlıklarına dair bir video paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi ilçeyi Ramazan Bayramına hazır hale getirdi

Ramazan ayı boyunca bir çok programa ve organizasyona ev sahipliği yapan Sincan, Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanıyor. İnsanların bayram döneminde temiz sokaklarda vakit geçirmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştirildi.

SİNCAN SOKAKLARI TEMİZLENDİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bayram için gerçekleştirdikleri hizmetlerine dair bir paylaşımda bulunuldu. Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçede temizleme çalışmaları yürüttüğü öğrenildi.

Ekiplerin kullanımına tahsis edilen araçlar ile sokaklarda yıkama çalışmaları gerçekleştirilirken, çalışanlar da sokaklarda süpürme faaliyetlerinde ve çöp arabaları ile çöp toplama faaliyetlerinde bulundular.

İdrak edilecek Ramazan Bayramı döneminin rahat geçirilmesi, insanların sokaklarda rahatsız edici görüntüler ile karşılaşmaması adına yapılan çalışmalara dair paylaşımı yapan Başkan Murat Ercan “Sokaklar, caddeler ve meydanlar Bayrama hazır” diyerek üzerlerine düşenlerini yaptıklarını ifade etti.

ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜRÜLDÜ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bir başka paylaşımında ise sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık yardımı yapıldığından bahsetti. Başkan Ercan çocuklardan “arife çiçeklerimiz” diye bahsederek “Bu bayramda evlatlarımızı bayramlıklarına kavuşturduk. Yarım Elma Hayır Çarşımız ile çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyoruz” dedi.

Sincan halkının bir kez daha başkan olacak seçtiği Ercan'ın farklı hizmet ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunacağı tahmin ediliyor. Başkan Ercan yeniden seçilmesinden sonra ilçe için ellerinden geleni yapacaklarını söylemişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler?

2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler?