ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi İpek Tuzcuoğlu'nu ağırlayacak

Sincan Belediyesi İpek Tuzcuoğlu'nu ağırlayacak

Sincan Belediyesi düzenlediği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Son olarak düzenlediği "Kadın Kadına Aile Programı" ile İpek Tuzcuoğlu Sincan'da vatandaşlarla bir araya gelecek.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi İpek Tuzcuoğlu'nu ağırlayacak

Ankara'da ki ilçe belediyeleri yaptığı projeler ve çalışmalar ile Türkiye'de örnek olmaya devam ediyor. Sincan Belediyeside düzenlediği programlar ile özellikle bölge halkından takdir toplamaya devam ediyor.

Son olarak Ankara'da farkındalık yaratan Sincan Belediyesi, Kadın Kadına Aile Programına İpek Tuzcuoğlu'nu davet etti. Yoğun ilgi gören programda bugün Sincanlı hanımlar ve İpek Tuzcuoğlu bir araya gelecek.

sincan-belediyesi-kadin-kadina-aile-sohbetlerinde-1645092048743.jpg

ALANINDA UZMAN İSİMLER KATILIYOR

Sincan Belediyesi yakın zamanda yeni bir projeye daha imza atmıştı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'nın eşi Emine Ercan tarafından düzenlenen Kadın Kadına Programı Sincanlılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Her ay birbirinden uzman ismin katılımı ile kadınlarla aile ve çocuk gelişi hakkında sohbetler yapılıyor. Eğitici tarzda olan sohbetlere yoğun katılım sağlanıyor.

Yalnızca kadınların katıldığı sohbet programında bu hafta Oyuncu Sunucu Eğitmen İpek Tuzcuoğlu katılacak. Sincanlıların merakla beklediği sohbet programı bugün Sincan'da gerçekleştirilecek.

sincan-belediyesi-kadin-kadina-aile-sohbetlerinin-1641804330497.jpg

sincan-belediyesi-kadin-kadina-aile-sohbetlerinin-1641804330497.jpg

Sincan Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruya göre 18 Ekim Çarşamba günü saat 13.30'da düzenlenecek olan Kadın Kadına Aile Sohbeti programına İpek Tuzcuoğlu katılacak.

screenshot-4.jpg

KADIN KADINA SOHBET PROGRAMI NEREDE

Her ay Sincan'da düzenlenen sohbet programına uzman isimler katılım sağlıyor. Bu ay ise düzenlenen "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programı 18 Ekim Çarşamba günü saat 13.30'da Rüstem Altunbaş Konferans salonunda gerçekleşecek. Sincan Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bütün Sincanlı hanımları davet etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar tırmanışa geçti 28 TL oldu! Dolarda jeopolitik konum izlenecek

Dolar tırmanışa geçti 28 TL oldu! Dolarda jeopolitik konum izlenecek