ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi kreşlerindeki miniklerden 23 Nisan'a özel gösteri

Sincan Belediyesi kreşlerindeki miniklerden 23 Nisan'a özel gösteri

Her yaştan çocuğun aileleri ile beraber kutladığı 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Sincan'da yüzleri güldüren anlar yaşadı. Miniklerin hazırladığı gösteriler özel anlar yaşanmasına sebep oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Türkiye 23 Nisan'ı dolu dolu yaşamaya devam ediyor. Yurdun dört bir yanında gerek özel gerek resmi kurumlar tarafından hazırlanan gösteriler geniş katılıma sahne oluyor.

Ankara'nın Sincan ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar hazırlandı. Küçük yaşta ailelerini hazırladıkları gösteriler ile mutlu eden çocuklar bol bol eğlenme fırsatı buldu. 

SİNCANLI MİNİKLERDEN 23 NİSAN GÖSTERİSİ

Bu kapsamda Sincan Belediyesi'ne bağlı kreşlerde eğitim gören küçük yaşta çocuklar öğretmenlerinin yardımı ile bu özel gün için gösteriler hazırladı. Söz konusu gösteri geniş bir katılım ile sahnelendi. Konu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercan “Kreşlerimizde eğitim gören evlatlarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan oyunlarını sahnelediler. Ailelerin heyecanı, çocukların mutluluğu görülmeye değerdi” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERCAN'DAN KUTLAMA MESAJI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercan bayram ile ilgili “İstikbal mücadelemizin ve bağımsızlığa giden yolumuzun öncüsü olan TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ile çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu anlamı günde, 23 Nisan'ı tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle yâd ediyorum” dedi.

Gün içinde Sincan'da ve Ankara'da bir çok etkinlik düzenlenecek. Çocukların mutlu olması için hazırlanan programlarda bağımsızlığın önemi bir kez daha vurgulanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi?

23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi?