ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Manga konseri düzenleyecek!

Sincan Belediyesi Manga konseri düzenleyecek!

Başkent Ankara'da açıklanan konser takvimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Son günlerde birbirinden farklı ilçelerde düzenlenen konser programlarını gündemine alan Sincan Belediyesinden de ikinci bir duyuru geldi. Sincan Belediyesi, ünlü rock müzik grubu Manga'yı ilçede ağırlayacağını duyurarak konser detaylarını da açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi Manga konseri düzenleyecek!

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da yaşayan milyonlarca kişi, kentte gerçekleşecek olan etkinliklerle ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Ankara'daki konserler vatandaşların gündeminde yer alırken son olarak Sincan Belediyesi, Anneler Günü'ne özel olarak Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceğini duyurmuştu. İlçe halkının daha fazla konser talebi üzerine harekete geçen Sincan Belediyesinden yeni konser duyurusu geldi. 

Sincan Belediyesi, ilçede Manga konserine imza atılacağını duyurdu. Manga konseri ile ilgili detaylar merak konusu olurken belediye tarafından yayımlanan afişle konser tarihi belli oldu. Haberankara.com okurları için Sincan Belediyesinden elde ettiğimiz bilgilerle konsere ilişkin detayları derledik.

MANGA, SİNCAN'DA KONSER VERECEK

Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri ile ilçe halkının kulakların pasını silecek olan Sincan Belediyesi, Manga konserine ilişkin detayları da duyurdu. Haberankara.com'a iletilen bilgilere göre Sincan Belediyesinin marka projelerinden olan Sincan Park’ta sona gelindiği öğrenildi. Sincan ilçesinin uzun yıllardır bataklık olarak bulunan bölgesi, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın talimatıyla önce ıslah edildi ardından muhteşem bir parka dönüştü. 300 bin metrekare büyüklükteki park artık Ankaralıları ağırlamaya hazır. 

Yenikent’te bulunan parkın açılışının yapılacağı öğrenilirken açılışın da Manga konseri ile taçlanacağı ifade edildi. Bu çerçevede Sincan Park'ın açılışına özel olarak Manga konserine imza atılacağı öğrenilirken konserin 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacağı öğrenildi. 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Sincan Park ile ilgili açıklamalarda bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ‘’Burası bataklıktan oluşan, her yeri balçık, adeta sivrisineklerin yuvası olan bir alandı. Burayı ıslah ederek, çevre dostu bir parka dönüştürdük. Etkinlik alanları, yürüyüş, bisiklet ve fayton alanlarımız, mesire yerleri, gençler için halı saha ve basketbol, voleybol, tenis sahaları oluşturduk. Parkımız ayrıca olağanüstü bir durumda 1 milyon kişiyi aynı anda alabilecek bir kapasiteye sahip.'' demişti. Parkın açılışında Manga konserini takiben 18 - 19 Mayıs yani hafta sonunu kapsayan tarihlerde de saat 13.00 itibariyle çocuklar için etkinlikler düzenleneceği ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri

Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri