Sincan Belediyesi Manga konseri için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek

Sincan Belediyesinin prestij projeleri arasında yer alan Sincan Park'ın açılışına gün sayılıyor. Sincan Park'ın açılışı için gün sayan vatandaşlar açılışta Manga konserine yer verileceğinin duyurulması ile beraber araştırmalarına başladı. Sincan Park'ın açılışında Manga konserinin düzenleneceğini duyuran Sincan Belediyesinden ücretsiz ring açıklaması da geldi.

Sincan Belediyesi Manga konseri için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da düzenlenen etkinlikler bir takvim dahilinde açıklanmaya devam ediyor. Belediyeler çeşitli konser takvimlerine yer ver verirken Sincan Belediyesi de bir açılış dahilinde ilçede yapılacak konserlere ait takvimi de duyurdu.

Sincan Belediyesi, Sincan Park'ın açılışı için gün sayarken açılış programı dahilinde ilçede Manga konserinin yapılacağını duyurdu. Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Manga konserine imza atılacağı ifade edilirken Manga hayranları da konser detaylarını sorgulamaya başladı. Sincan Belediyesi ise konsere ücretsiz ring seferlerinin yapılacağını duyurdu.

SİNCAN BELEDİYESİNDEN MANGA KONSERİNE ÖZEL ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Manga konserinin tarihi de belli oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, uzun süredir üzerine çalışılan prestij projesi Sincan Park'ın açılışını Manga konseri ile taçlandıracaklarını açıklarken ilçe halkına sürprizi de bununla sınırlı kalmadı.

Sincan Belediyesi Manga konseri için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek

Yenikent semtinde bulunan Sincan Park'ın açılışına özel olarak 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Manga konserinin yapılacağı öğrenildi. Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Manga konserinin de ücretsiz olacağı açıklanırken konser alanına ücretsiz ring hizmeti sağlanacağı ifade edildi.

Sincan Belediyesi Manga konseri için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek - Resim : 2

Bu çerçevede ring seferlerinin;

Yenikent Ek Hizmet Binası önü,

Lale meydanı,

Törekent metro durağı,

Fatih metro durağından kaldırılacağı ifade edildi. Saat 12.00'de başlayacak olan rig servislerinin yarım saat aralıklarla hizmet vereceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER